Akcije

GearBest daje popuste na hrpu stvari iz Europskih skladišta!

Dobre vijesti za sve nas Europljane! GearBest drži rasprodaju na sve proizvode iz njihovih Europskih skladišta! Ne samo da možete dobiti neke stvari jeftinije, nego i taj proizvod isto dobijete vrlo brzo zbog kraćeg puta dostave! Pošto puno proizvoda iz cijelog skladišta imaju nižu cijenu, tu će te naći LED žarulje, projektore, teleskope, radio komunikacijsku opremu, tablete, dronove, i naravno, pametne telefone.

Proizvoda ima iz čak pet europskih skladišta! Tu je Poljsko, Češko, Francusko i još Španjolsko skladište, a nama na Balkanu je Češko skladište vjerojatno najbrže pa pogledajte tu prvo! Naravno, pošto je ovo sve Europska Unija carine nema na ništa, pa se slobodno raskomotite oko mobitela i drugih skupljih stvari.

POGLEDAJ PONUDU NA GEARBESTU!

Jedna od kul stvari koju možete nabaciti za jeftino je ovaj dron koji košta samo $55! Ima WiFi FPV kameru kako bi mogli gledati sve što dron vidi na svome mobitelu, a ima i barometar za održavanje visine. Kada mu se baterija istroši, dron će se automatski vratiti na poziciju od koje je krenuo (zato budite pažljivi kad ih vozite sa broda)!

Ovo je samo jedna od mnogih stvari koje možete nabaviti jeftino i brzo tijekom ovih popusta. Isto, ako kupite nešto što košta preko $88, automatski vam se skida $10 sa finalne cijene! Neki popusti su već istekli a neki još traju i preko dva dana, zato pogledajte što brže na linku ispod kako popust ne bi istekao na nečemu što bi baš željeli uzeti!

POGLEDAJ PONUDE NA GEARBESTU!
1 Komentar

1 Komentar

  1. 23 rujna, 2018 at 10:52 am

    Stvarno velikodušno od njih-Cube iPlay 10 se može kupiti na banggoodu za oko 100 $, uz free shipping

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh