Akcije

Geekbuying akcija – Mi Xiaowa Lite za $149.99

Geekbuying ima poprilično veliku akciju, i to za još jedan od Xiaomijevih robotskih čistača. Mi Xiaowa Lite sadrži snažan motor, veliki spremnik za prašinu i modularni dizajn. Još jedna zanimljiva stvar oko njega je njegova integracija sa Amazon Alexa servisom koji možete koristiti kako bi integrirali ovaj robot u vašu pametnu kuću.

Naravno, može se kontrolirati iznutra i izvana kuće pomoću Xiaomijeve aplikacije za vaše pametne telefone. Ovo je vrlo korisno pošto se može koristiti za konfiguriranje robota dok ste vani. Sve klasične funkcije robotskih čistača su tu, automatska postaja za punjenje, zaobilaženje prepreka, adaptivan algoritam zaobilaženja, zaštita protiv pada i višestruki načini čišćenja.

Sa svim time ima još i prilično veliku bateriju za svoju cijenu od 2.6Ah. Isto se može vrlo lagano rastaviti za održavanje i čišćenje. Sada bi bilo odlično vrijeme za nabaviti ovaj robot pošto GeekBuying trenutno ima cijenu koja je spuštena za 16%. Možete ga nabaviti pri spuštenoj cijeni od $149.99 na linku ispod.

POGLEDAJTE PONUDU NA GEEKBUYINGU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh