Akcije

GeekBuying trenutno drži top 4 najbolje ponude pametnih telefona

Istina, trenutno na trgovini GeekBuying se održava ljetna rasprodaja koja traje do kraja osmoga mjeseca. Naravno, na toj rasprodaji ima svega a popusti idu i do 70%! Kao dio te velike ljetne rasprodaje, GeekBuying je odabrao četiri odlična pametna telefona za njihov “The Top 4” segment gdje su ponude nenadmašive. U tome segmentu cijene se kreću od $159.99 za ZTE Nubia Z17 Lite do čak i $859.99 za Oppo Find X sa zakrivljenim ekranom bez rubova. Tu su isto i dva Xiaomi-eva igrača, Mi Max 3 za $315.99 i Mi 8 za $479.99.

ZTE Nubia Z17 Lite nam je dosta zanimljiv pošto je to inače pametni telefon sa cijenom od $449.99 ali trenutnu cijenu postiže sa dodanim popustom od 61%. To je telefon sa SD653 procesorom, Adreno 510 grafičkim čipom, 6GB radne memorije i 64GB interne flash memorije. Tu je isto i dupla kamera sa 4K video snimanjem, sve za niti $200.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!

Ako tražite još niže cijene, GeekBuying opet spašava dan sa polovljenom cijenom na mobitel Homtom S7 koji možete nabaviti za samo $83.99! Zbog smanjene cijene tu više nije Snapdragon nego MediaTek MT6737 ali ne dajte da vas to zavara. MediaTek radi odlične i efikasne čipove i koristi se u pametnim telefonima diljem svijeta. Homtom S7 isto ima i duplu kameru, Android Nougat, izmjenjivu bateriju i 5.5″ HD ekran.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!

Osim “Top 4”, GeekBuying ima i drugih pametnih telefona na popustu, mnogo njih koji su ispod $200!

POGLEDAJ LJETNU AKCIJU NA GEEKBUYINGU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh