Akcije

GeekMaxi slavi prvih godinu dana, evo popusta na robu s EU lagera!

Trgovina Geekmaxi ima tek godinu dana. Zvuči pomalo iznenađujuće, s obzirom koliko se brzo pročulo za nju i koliko ljudi ondje kupuju. I baš da obilježe godišnjicu i ujedno Dan samaca (11.11.), pripremili su popuste na izabrane artikle s EU skladišta – nema, dakle, carine, PDV-a i sličnih atentatora na novčanik, nego samo ona cijena koja je istaknuta na trgovini.

Usput ističem kupone, čija vrijednost ovisi o visini kupovine, pa svakako obratite pozornost i na taj dio stranice. Ujedno se pruža prilika nešto dobiti besplatno, uz uvjet da kupnju podijelite na Facebooku.

Priču otvara izvanredni Xiaomi Pocophone F1, mobitel koji zapravo ne bi smio postojati. Kad to kažem, mislim na njegovu cijenu i specifikacije, koji bi u bilo kojim drugim okolnostima (čitaj: da je drugi proizvođač nalijepio svoje ime na mobitel) koštao drastično više. Za nevjerojatno malih 299 eura dobit ćete brutalne karakteristike predvođene najjačim Qualcommovim čipsetom, već nahvaljenim Snapdragonom 845, kojeg prati 6 GB ultrabrze radne memorije. Tu je i baterija kapaciteta 4.000 mAh, pa ćete ovim mobitelom nemilice i dugotrajno gaziti svaku aplikaciju i igru koju pokrenete.

Ima ondje priličan broj odličnih mobitela za svačiju potrebu i džep, ali ja ću radije skrenuti na čišćenje kuće. Xiaomi Roborock S50 druga je generacija odličnog robota za usisavanje poda, koji je u odnosu na prethodnika još dodatno usavršen, pa može i brisati mokrom tkaninom. Košta 384,99 eura i osobno ga planiram kupiti, jer je meni osobno dosta ženinog tandrkanja po kući dok gledam TV ili igram igre na mobitelu (ok, mene često zapadne čišćenje, kupujem ga zbog toga). Isto ga planiram uzeti s EU lagera jer je daleko isplativije nego naručivati iz Kine, a Geekmaxi je odlična prilika.

I opet će se ondje naći prilično široka i kvalitetna ponuda, ali prelazim na Xiaomi Mi Band 3, izvrsnu pametnu narukvicu koja je, baš kao i svaki drugi Xiaomi, uvjerljivo najbolja kupnja među konkurencijom. Prodaje se za za 29,99 eura i čest je izbor prilikom kupnje ovakvih uređaja. Razlog je neprikosnovena Xiaomijeva kvaliteta te sposobnost narukvice da isporuči sve obećane zadatke. A njih ima puno: obavijesti za pozive i poruke, mjerač otkucaja srca, mjerač koraka, dužina sna i još oho-ho.

>> Baci oko na odličnu ponudu s EU lagera

Opet ću istaknuti kako sva roba dolazi s njemačkog skladišta, pa izbjegavate carinjenje i troškove koji iz tog proizlaze. Najtoplije preporučam neki od ovih gadgeta, jer ih uglavnom radi Xiaomi, koji je sinonim za kvalitetu i pristupačnu cijenu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh