Akcije

Imamo kupon za ovaj moćni pametni sat

Već nekoliko godina unazad pametni satovi kradu svjetla pozornice onim klasičnima, a kako stvari stoje, tako će ostati na duge staze. Nije ni čudo, s obzirom kakve sve mogućnosti donose. Trgovina Geekbuying ima velik izbor takvih gadgeta, a mi imamo kupon za jedan od najboljih koje imaju u izlogu.

TicWatch C2 fantastičan je dodatak svakoj ruci. Izgleda brutalno dobro, što prije svega može zahvaliti AMOLED ekranu dijagonale 1,3 inča. Lijep dodatak je podrška za Google Pay, zbog čega će njegov vlasnik baciti novčanik, kartice ili mobitel – sva plaćanja obavljat će isključivo ovim satom.

Pokreće ga Googleov Wear OS, koji donosi podršku za Google Play, a samim time i enorman broj aplikacija koje se na tom servisu nalaze. Što se kompatibilnosti tiče, podrška za Android i iOS se podrazumijeva. Baterija kapaciteta 400 mAh osigurava dugotrajnu autonomiju, a dugotrajnost se, zapravo, odnosi na uređaj u cjelini, jer je izrađen od nehrđajućeg čelika i posjeduje certifikat IP68. Ovakav pametni sat nije jeftin: cijena od $199,99 s kineskog lagera ili $209,99 iz EU može se zato spustiti na $188,49 ako se iskoristi kupon ZVKMDEMV.

Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na trgovini Geekbuying (kupon ZVKMDEMV)

TicWatch C2 donosi sve one silne mogućnosti koje pametni satovi imaju, a jako je zgodna opcija da njegovu internu memoriju (4 GB) koristite u vlastite svrhe. Primjerice, na nju se može snimiti glazba i slušati u pokretu. Više info saznajte putem gornjeg linka, pri čemu ne zaboravite na kupon ZVKMDEMV.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh