Akcije

iPhone 6 128GB i Sennheiser slušalice – sve za €200!

Movilshack trgovina drži popuste na refurbished Apple iPhone mobitelu i novim Sennheiser slušalicama. Možda se pitate što znači “refurbished”, pa ćemo to pojasniti.

Movilshack kupuje korištene mobitele na veliko i popravlja sve oštećene i istrošene dijelove na njima. Takvi mobiteli se prodaju kao “refurbished” i to je prilično česta pojava u današnjim vremenima pošto skupi mobiteli postaju jeftiniji za kupca i za prodavača. Mnogo velikih legitimnih firmi za laptope isto prodaju svoje korištene ali popravljene artikle po nižim cijenama. Idemo sad pogledati ove dvije ponude.

Apple iPhone 6 (128GB)

 

iPhone sigurno ne treba nikakvi uvod, ovaj odličan Appleov mobitel iz 2014 još danas razbija očekivanja zbog odličnog dizajna u inženjerskom i umjetničkom smislu. Sa kupon kodom koji imamo možete ovaj praktički novi iPhone nabaviti za samo €191.63! Pri kupnji iskoristite kod “PF0008LCX” koji cijenu spušta za €15, na spomenutu cijenu. MovilShack će vam poslati vaš iPhone bez poštarine iz Kine!

Sennheiser CX300II Slušalice

Sennheiser je njemačka kompanija koja proizvodi hi-fi audio opremu od 1945 godine, a još dan danas je aktivna i hvaljena u svijetu zvuka. Ove slušalice nisu iznimka, sa vrlo ugodnim frekventnim odzivom i visokom dinamikom donose nam odličan zvuk u dostupnom rangu cijena. Ove slušalice možete nabaviti za samo €13.99, iako se prodaju za €17.99. Tu je €4 kupon koji trebate iskoristiti pri kupnji, samo upišite “CX30LCX” u odgovarajuće polje na stranici.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh