Akcije

Laptop za poželjeti: Teclast F7 Plus jeftiniji je s kuponom!

Na trgovini Geekbuying pojavila se jako, jako dobra ponuda za laptop Teclast F7 Plus, uz kojeg vam dajemo kupon YFXHALMW u vrijednosti od $10, tako da ćete nešto i uštedjeti. Puno zgodnih sitnica čini ovaj laptop jako dobrim izborom, pa idemo proći najzanimljivije od njih.

Njegov IPS ekran dijagonale je 14 inča i u Full HD rezoluciji je (1.920×1.080p), s odličnom vidljivošću i pod velikim kutom gledanja. Vizualni doživljaj ne staje samo na ekranu, jer F7 Plus ima osvijetljenu tipkovnicu s prilagodljivom razinom rasvjete, što uvelike olakšava rad u kasnim noćnim satima (ovo bi meni jako dobro došlo 🙂 ). Logo na poleđini također je osvijetljen, što mu daje dozu elegancije i podsjeća na puno skuplje uređaje. Nadalje, njegovo metalno tijelo teži tek 1,5 kg, što ga čini idealnim suputnikom i poslovnim alatom.

U njemu je Intelov procesor Celeron N4100 (osma generacija), kojeg prati lijepih 8 GB radne memorije. Diskovni prostor je kapaciteta 128 GB i temelji se na SSD tehnologiji, koja jamči pouzdan rad i vrlo brzo podizanje operativnog sustava Windows 10, koji je predinstaliran na ovome uređaju.

>> Pogledaj ponudu za ovaj laptop na trgovini Geekbuying

Nije se zaboravilo opremiti F7 Plus sa sasvim dovoljnom količinom utora, koji olakšavaju rad i povezivanje s periferijom i drugim uređajima. Na bočnim ćete stranama zateći dva 3.0 USB ulaza i HDMI izlaz, a za bežično povezivanje na raspolaganju je Bluetooth 4.2 i WiFi. Treba istaknuti kako je podržano proširenje raspoložive memorije na dva načina, putem Micro SD ekspanzije te pomoću nadogradnje SSD-a. Na kraju još jednom ističem kupon YFXHALMW, čisto da se ne zaboravi.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh