Akcije

Lenovo S5 sa SD625 na popustu u TomTop trgovini!

Vrijeme je došlo za još jedan atraktivan popust sa TomTopa. Radi se o pametnom telefonu svima poznate marke Lenovo sa 18:9 ekranom, osmojezgrenim SD625 čipsetom, duplom kamerom i 4GB radne memorije sa 64GB flash memorije za vaše podatke. Druga varijanta sa 32GB flash memorije i 3GB radne memorije je na još većem popustu sa još manjom cijenom – a njegove specifikacije su opet više nego dovoljne, posebno ako koristite MicroSD karticu.

Ovdje se ne radi o dvije identične kamere. Lenovo je inteligentno iskoristio taj sistem tako da je stavio posebnu kameru koja hvata samo svjetlost bez boje, a drugu običnu kameru koristi za boje. Time se postiže više detalja u slici a i bolje boje. Tu je isto i vrlo brz čitač otiska prsta koji postiže brzine očitavanja i do 9ms! Cjeli stražnji dio uključujući i rubove je napravljen od matte metala što čini ovaj mobitel vrlo ugodnim za držanje u ruci a i olakšava disipaciju topline sa procesora.

Varijanta sa 4GB RAM i 64GB ROM – $159.99 (38% popusta)
Varijanta sa 3GB RAM i 32GB ROM – $139.99 (45% popusta)

Ako vam se sviđaju funkcije i gradnja ovoga mobitela, a smatrate da vam ne treba 4GB radne memorije – onda će vam ova opcija dobro doći. Crvena varijanta je malo jeftinija od crne, pa ako vam je budžet tijesan, razmotrite i tu opciju. Kao šećer na kraju, imamo i kupon koji možete koristiti za dodatno spustiti cijenu za $8! Pri kupnji samo ubacite kod “WDLX” bez navodnika.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh