Akcije

Ljetna shopping akcija na GeekBuying!

Webstranica GeekBuying je organizirala ljetnu shopping akciju od 19. do kraja srpnja. Tijekom te akcije, mnogo artikala sa GeekBuying web trgovine će biti na popustima. Geekbuying tvrdi da su neki proizvodi spušteni do 70% svoje originalne cijene.

POGLEDAJ GEEKBUYING LJETNE AKCIJE!

Od svih tih akcija željeli bi smo istaknuti četiri proizvoda koja su nam upala u oko. Prvi na redu je…

Xiaomi Mi Band 3 ($30.99)

Nisu samo skupi proizvodi dobili smanjene cijene! Mi Band 3 pametni sat je na velikom popustu od preko 50% i možete ga nabaviti za nikakvih $30.99! Baterija mu traje 20 dana a uz to ima vremensku prognozu, odbijanje poziva, notifikacije i druge stvari kada se spoji sa vašim pametnim telefonom. Ako tražite pametni sat ali ne želite previše utrošiti, ovo je sigurno the way to go!

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!

Xiaomi Mi Max 3 ($305.99)

Sa kupon kodom koji glasi “WBITABXS” možete nabaviti ovaj novi Xiaomijev hit za samo $305.99, cijena koja je puno manja nego što većina današnjih novih mobitela traže. Ovo je stvarno opasan phablet koji skoro ulazi i u tablet područje sa svojom veličinom. 6.9″ nije mala stvar. Tu je još vrlo efikasan SD636 chipset koji spojen sa većom baterijom od 5500mAh daje dugo i lijepo trajanje baterije!

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!

Telcast F7 Laptop ($289.99)

Za malu promjenu od mobitela i satova, sada imamo i laptope iz Kine. Sa ugodnim 14″ ekranom, 6GB radne memorije, 64GB interne flash memorije i SSD ekspanzijom – imamo prilično zanimljiv laptop. Dolazi već sa Windows 10 instaliranim a možete staviti i druge operativne sisteme po volji. Za one koji su prestrašeni carinskih i poštanskih troškova, GeekBuying ima talijansko i njemačko skladište! Bilo bi pametno razmotriti ovu ponudu gledajući kako limitiran izbor laptopa imamo ovdje u Hrvatskoj a ispred naših očiju se rađa novi veliki market pun izbora.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!

Xiaomi Mi 8 ($492.99)

I zadnji na redu je Xiaomi Mi 8, jedan od četiri Xiaomi mobitela sa zubom na vrhu ako brojite Mi 8 Explorer i Mi 8 SE. Vrhunske kamere, AMOLED ekran, SD845, 6GB RAM i Adreno 630 GPU. Nažalost, popust ovdje nije nešto velik ali opet, ovo je vrlo novi telefon i još se odvijaju prednarudžbe pa zato uzimamo što možemo.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh