Akcije

Meiigoo S9 Popust: Budućnost na budžetu

Da li je netko spojio Meizu i Leagoo? Tomtop drži akciju na jedan mobitel manje poznate marke, a to je Meiigoo S9. Dolazeći od kompanije sa dražesno kineskim imenom, imamo jedan budžetni smartfon koji bazira dosta svoje stilistike na jednom drugom flagship smartfonu – Huawei P20 Pro. Kako god okrenuli, vidi se da se kineske tvrtke bore svim snagama za prvo mjesto na utrci do najpopularnijeg smartfona, i Meiigoo je polažio svoju kartu. S9 dolazi sa ovećom baterijom od čak 5000mAh, u 4 različita prelijepa dizajna, sa velikim nazubljenim 19:9 ekranom visoke rezolucije i još mnogo toga! Bombastičan paket za svoju cijenu, to je kompeticija!

Kao što vidite, iza isto ima i čitač otiska prsta a USB priključak mu je C-tipa. Tu je i dupla kamera koja omogućava razne efekte uključujući i poznati bokeh efekt. Naravno, često kod budžetnih opcija na tržištu smartfona dobivamo lošije specifikacije, ali Meiigoo S9 ima osmojezgreni MTK6750T čipset sa čak 4GB radne memorije i 32GB interne flash memorije za podatke. Savršena kombinacija memorije ako planirate koristiti SD karticu, mnogo memorije za aplikacije i mnogo memorije za multimediju na kartici! I tako, na vrhu svega toga stoji svježa verzija Androida, 8.1 Oreo. Meiigoo je isto natuknuo da su sistem držali što bliže stock Androidu direktno od Googlea.

Sve moderne funkcije su tu, vidi se da Meiigoo ulaže mnogo truda u svoje pametne telefone. S9 se inače prodaje za €189.79 što je već sad prilično mizerna cijena, a Tomtop je nekako još spustio. Još 20 dana od izlaska ovoga članka ili do isteka zaliha, ovaj mobitel se prodaje za €123.47 na Tomtop trgovini. To je niti 1000kn, pogledajte ovaj fantastičan mobitel na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh