Akcije

Meizu M6 Note na popustu u TomTop trgovini!

Meizu M6 Note? Vjerojatno vam je poznato to ime pošto smo taj mobitel imali na recenziji ovdje nedavno. Radi se o 5.5″ telefonu srednje klase sa dobrom baterijom i lijepom aluminijskom gradnjom. Pokreće ga vrlo efikasan Snapdragon 625 koji je spojen sa 4GB radne memorije i u ovome slučaju 32GB interne memorije. Kada se sve to spoji skupa sa popustom od preko 40%, dobijemo priliku za jedno prilično lijepo Android iskustvo pri maloj cijeni.

M6 Note ima FlymeOS što je Meizuova poznata distribucija Androida u ovome slučaju bazirana na 7.2 verziji što je još dovoljno dobro. Nadamo se nadogradnji na Oreo ali nažalost za sada još nema riječi o tome od Meizua. Tu je isto i jedan lijepi faktor, a to je baterija. U prilično mali prostor Meizu je ugurao 4Ah bateriju koja, u kombinaciji sa ovim čipsetom, daje vrlo zadovoljavajuće rezultate. U recenziji smo isto gledali duplu kameru ovoga mobitela i iako je efekt zamućenja u nekim slučajevima netočan i prenaglašen, u drugim slučajevima može dati odlične slike. To ovisi o dosta varijabli, možete vidjeti kako se ponaša u našoj recenziji ispod.

Ovaj telefon je trenutno na popustu od 38% u TomTop trgovini. Originalna cijena mu je $248.55 ali sa popustom od 38% cijena mu pada na $154.99 za 4GB/32GB verziju. Na početku smo rekli da je popust preko 40%, pa kao i sa dosta TomTop ponuda, nudimo vam kupon koji još dodatno spušta cijenu za 5%. Samo za sebe to nije mnogo ali kada se zbroje postotci, dobijete popust od 43% što se već opasno bliži upola manjoj cijeni. Kupon možete iskoristiti pri kupnji tako da u prostor za kupone upišete “WD0335” bez navodnika. Krajnja cijena ovoga mobitela je $147.24, pa zato… ↓

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh