Akcije

Nabavite iPhone 6S za male novce u MovilShack trgovini!

Visoka cijena koju Apple stavlja na svoje proizvode je uvijek bila velika prepreka mnogima koji su željeli okusiti nešto osim Androida. Sada se otvorila jedna dobra prilika za nabaviti iPhone 6S za malu cijenu. iPhone 6S je Apple-ov flagship mobitel iz kraja 2015 godine što znači da možda nećete imati najnovije i najbolje ali to je opet dobar način za isprobati drugi svemir mobitela današnjice.

Tu je ekran veličine ugodnih 4.7″, lijepa 12MP kamera od straga i 5MP selfie kamera. Od novijih funkcija tu isto imamo i čitač otiska prsta sa prednje strane koji je vrlo korisna stvar za imati! Po pitanju memorije, iPhone mobiteli su uvijek imali jednu kvaku, a to je manjak bilo kakve proširive memorije. Vjerujemo da je to Apple napravio kako bi izbjegao smanjeno korisničko iskustvo zbog sporih i nisko kvalitetnih MicroSD kartica. Zbog toga možete uzeti ovaj iPhone sa 16GB, 64GB i 128GB interne memorije, naravno cijena raste skupa sa veličinom memorije, ali ne puno!

Znači, na prodaji je obnovljeni iPhone 6S sa 16GB, 64GB i 128GB varijantama. Radi se o dva kupona koja spuštaju cijenu ovoga mobitela i do malo ispod 200€! Prvi kupon je PF0003LCX koji cijenu spušta za 25€ i vrijedi za 16GB i 64GB varijantu. Ako želite 128GB varijantu, trebate koristiti kupon PF0003LCX128G koji spušta cijenu za 30€.

Možda se pitate što znači “obnovljeni” iPhone, da li kupujem novi mobitel ili korišteni? Realnost je, kupujete korišteni mobitel – ali ovo je prilično poznata i stara praksa u mobilnoj industriji gdje tvrtke nabavljaju korištene mobitele na veliko i onda ih popravljaju i preprodaju. Često, mobiteli koje dobijete nije uopće koristila druga osoba pošto se tu prodaju i izložbeni artikli.

Sa kuponima možete nabaviti 16GB varijantu za 198.85€, 64GB varijantu za 345.22€, ili 128GB varijantu za 254.12€! Pošto je 64GB varijanta najpopularnija, ona je i najskuplja pa stvarno vam se najviše isplati uzeti 16GB ili 128GB varijantu. Ako samo želite iskusiti Apple ekosistem i nemate problema sa malo češćim prebacivanjem podataka na računalo, 16GB opcija bi vam se mogla svidjeti! Ove mobitele možete nabaviti na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA MOVILSHACKU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh