Akcije

Nabavite novi Xiaomi Mi A2 Lite i okusite čisti Oreo

Nasljednik legendarnog Xiaomi Mi A1 pametnog telefona, Mi A2 se sada prodaje na Tomtop trgovini po sniženoj cijeni. Radi se o jednom vrlo urednom mobitelu koji, iako nije balansiran koliko i stariji A1, opet je vrlo dobar izbor za cijenu – posebno ako uzmemo spuštenu cijenu koju sada drži. Ovaj mobitel pokreće Qualcomm Snapdragon 625 što je možda malo stariji čipset, ali to ga ne čini lošim izborom. Tijekom mnogo vremena korištenja ovaj čipset se pokazao jako efikasan, brz i jeftin za implementiranje.

Uz njega tu su još lijepih 4GB radne memorije i 32GB interne memorije. Ubacite Micro SD karticu u njega i dobivate jedan vrlo prostoran mobitel. Sve to radi na ovećoj bateriji od 4Ah koja, kako Xiaomi i Google tvrde, daje dva dana ležernog korištenja. Osobno, ne bi me čudilo gledajući kakav sistem ovaj mobitel ima.

Sistem na ovome mobitelu je rezultat uspjeha Android One programa koji bi trebao osigurati čisti i nepromijenjeni Android sustav sa redovitim nadogradnjama i zakrpama od Googla. Takva čista i efikasna rješenja su ono što drži ovaj mobitel svježim a trajanje njegove baterije dugim. Tu je isto i dvostruka kamera s 1.25um pikselima koja omogućava noćno fotografiranje i razne bokeh efekte. Kamera je jedna od stvari koje Mi A2 radi bolje od Mi A1. Crna isto nije njegova jedina boja, A2 dolazi još i u jezerski plavoj i zlatnoj varijanti.

Popust traje još 24 dana ili do isteka zaliha kojih nema još pretjerano puno. Radi se o 37% popustu što spušta ovaj mobitel sa njegove normalne cijene od €234.33 na čak €149.93! To sa carinskim troškovima i porezom ispadne samo oko 1400kn! Jedina loša stvar je što će te trebati pričekati dok mobitel dođe iz Kine, ali vjerujem mnogi su već navikli na usporenu kinesku poštu. Malo čekanja sigurno ne bi trebala biti prepreka ovakvoj ponudi, pogledajte je na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh