Akcije

Nokia 7 veliki popust na EFox Shop trgovini!

Jeste li čuli za EFox shop? To je jedan njemački webshop koji prodaje raznu elektroniku, iako su mu pametni telefoni najprodavaniji. Danas pišemo o njemu pošto EFox shop drži popriličnu akciju na jedan lijepi mobitel od svima drage marke, Nokia. Radi se o mobitelu Nokia 7 kojem je cijena spuštena na manje od jednu trećinu njezine originalne vrijednosti. Inače, Nokia 7 na EFox shopu se prodaje za €599.99 što nikako nije mala cijena.

Sada, kakve su mu specifikacije? Po pitanju memorije danas imamo prilično klasičan zbroj 4GB radne memorije i 64GB interne flash memorije za vaše podatke kao glazbu, slike i videa. Qualcommov osmojezgreni Snapdragon 630 radi procesiranje sa brzinom od 2.2GHz a grafika se ispisuje pomoću Adreno 508 grafičkog čipa. Ta grafika se prikazuje na lijepom FullHD 2.5D ekranu od 5.2″ što je čak i malo manje nego prosjek danas ali sigurno opet atraktivno. Tu je isto i 16MP kamera sa 4K snimanjem i 3000 mAh baterija koja bi lako trebala izdržati dan korištenja, ako ne i više.

Ovo je jedan vrlo lijepi mid-range mobitel po poštenoj cijeni. Cijena o kojoj se radi je €194.99 gledajući da je popust 68%! Nažalost na njoj je Android 7.1 što je malo starija verzija ali mogućnost nadogradnje nije isključena. Sada je vrijeme da si ponovo uzmete Nokiu nakon mnogo godina jer ovakvi popusti se ne pojavljuju često. Vrijeme starih Nokia i snake igrica je prošlo. Pošto se šalje iz njemačkog skladišta, paket bi vam trebao stići brzo i bez problema sa carinom.

POGLEDAJ PONUDU NA EFOX SHOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh