Akcije

NOMU S10 Pro, tanki robustan mobitel na popustu u TomTop trgovini

Od koga drugog da očekujemo kvalitetne i robusne mobitele nego od Kineza? Granice se stalno guraju dalje kod kineskog mobilnog tržišta, a marka NOMU nije izuzetak. Njihov mobitel S10 Pro se hvali mnogim stvarima, tu ima raznih patenata od tvrtke NOMU, vojni standardi i certifikati, njemačka guma i tanak dizajn. Da, jedna od više značajki ovoga mobitela je njegova debljina. Iako ima veliku bateriju od 5000mAh, opet ima debljinu od samo 13mm.

NOMU isto tvrdi da ovaj mobitel koristi visokokvalitetnu gumu iz njemačke koja je otporna na temperaturne promjene i štiti mobitel od padova. Naravno, tu je i IP68+ vodootpornost, a plus tu znači da ide više nego što standard diktira. Po pitanju vojnih standarda, NOMU tvrdi da je ovaj mobitel MIL-STD 810G certificiran po američkom standardu, znači slobodno koristite ovaj mobitel u bilo kojim nestandardnim i ekstremnijim okruženjima.

Ova akcija je počela sa 80 ovih mobitela na skladištu ali sada ih je ostalo manje od 20! Spuštena cijena je tu još 6 dana pa tih 19 jedinica bi isto moglo brzo nestati. Originalna cijena ovoga mobitela je $185.78 ali sa 28% popusta cijena pada na samo $134.99 sa kineskog skladišta! Naravno, ako vam se ne sviđa narančasti obrub na slikama, ovaj mobitel isto možete nabaviti i u crnoj boji.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh