Akcije

OUKITEL AliExpress akcija na još svježi K8 mobitel

Danas na prvi dan kolovoza, OUKITEL službeno započinje prvu globalnu predprodaju za svoj najnoviji pametni telefon sa velikom baterijom nazvan K8. OUKITEL K8 ima 4GB radne memorije, 64GB korisničke memorije, bateriju od 5000mAh i 6″ FHD+ 18:9 zaslon. Cijena mu je prilično dobra s obzirom na specifikacije i kvalitetu gradnje. OUKITEL je surađivao s 3 ovlaštene trgovine na AliExpressu kako bi vam dao $20 smanjenu cijenu mobitela od 1. kolovoza do 19. kolovoza.

OUKITEL K8 je mobitel srednje klase, ali kombinira sve moderne elemente kako bi bio elegantan i tanak. Ima Sony IMX135 13MP stražnji senzor koji vam pruža izvrsne slike u raznolikim uvjetima, a OUKITEL vam je objavio novi video za prikaz mogućnosti njegove kamere.

Pogledajte specifikacije Oukitela K8:

6″ 18:9 FHD+ AUO LCD zaslon
4GB RAM + 64GB ROM
5000mAh baterija za cijeli dan velike potrošnje
Sony IMX135 13MP + 2MP stražnje kamere, 5MP prednja kamera
Osmojezgreni MediaTek MT6750T procesor
Čitač otiska prsta i Face ID
Metalna tekstura straga, materijal koji odbija otiske prsta
Android 8.0 OS
Jedan AAC zvučnik

Možda se nekima ne svidi što je ovo midrange mobitel, ali OUKITEL K8 vrijedi kupiti na temelju njegovih specifikacija i cijene. Velika baterija dopušta dugo korištenje, izvrsna kamera je tu za kvalitetne slike, čisti Android za glatko i tečno rukovanje, mnogo memorije i moderan dizajn – sve to čini K8 dobrim izborom za svakodnevnu upotrebu. Kao što smo spomenuli prije, OUKITEL K8 dobiva $20 smanjenu cijenu tijekom Global First Presale od 1. kolovoza do 19. kolovoza. Ako ste zainteresirani za kupnju, ponudu pogledajte u bilo kojoj od tri OUKITEL Službene trgovine. Ako ste prije kupovali u nekoj od te tri trgovine, možda vam daju i veći popust!

OUKITEL OFFICIAL STORE OUKITEL GLOBAL STORE OUKITEL SPECIALITY STORE

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh