Akcije

Ova superjeftina pametna narukvica košta samo €6,09!

U golemome moru jeftine elektronike teško je razlučiti žito od kukolja. Ponekad se najbolji proizvodi prodaju za bagatelu, a ponekad se za poveću cifru kupi mačak u vreći. Među boljim gadgetima za male pare je jeftina pametna narukvica 115Plus, koja na ovoj poveznici košta mizernih 6,09 eura.

Iako jako jeftina, dat će baš sve što aktivnom korisniku takvih gadgeta treba. Povezat ćete je sa svojim smartfonom putem bluetootha i instalirati njenu aplikaciju, nakon čega ćete dobiti pravu lavinu informacija. Znat ćete koliko ste kalorija potrošili tijekom dana, mjerit će vam krvni tlak, točno će reći koliko ste noćas spavali ili koju ste udaljenost prevalili. Upozorit će kad dobijete poruku (podržane su sve društvene mreže i aplikacije za dopisivanje) ili vas netko nazove, a postoji opcija da putem 115Plus okinete selfie kamerom svog mobitela.

Pogledaj ponudu za ovu suludo jeftinu pametnu narukvicu!

Budući da je jako jeftina, na nju ne plaćate nikakvih uvoznih troškova, nego samo onu cijenu istaknutu na trgovini. Još jedna dobra vijest je mogućnost izbora između pet boja, zbog čega ćete pametnu narukvicu 115Plus u potpunosti prilagoditi svom ukusu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh