Akcije

Poptel P9000 Max akcija na TomTop trgovini!

Poptel P9000 Max je opet na akciji, ali ovaj put ne na AliExpress trgovini. Tomtop sada drži akciju, i to 33%! Radi se o pametnome telefonu koji je otporan na vodu, udare i prašinu bilo kakvog oblika. Naravno, to se može lako zaključiti ako pogledate kako ovaj telefon izgleda. Ali ako je mobitel građen da traje, ne znači da je zaostao u hardverskom odjelu. Tu je MT6750 chipset uz kojeg ide 4GB radne memorije i 64GB korisničke flash memorije.

Sve to napaja glomazna baterija od 9Ah koja isto može služiti za punjenje drugih uređaja preko obrnute USB OTG konekcije. Poptel je na ovaj telefon stavio 7.0 Nougat verziju Androida koja je relativno nova ali opet bi bilo bolje imati Oreo pošto P već lagano izlazi. Nadamo se da će Poptel izbaciti OTA i dovesti njihove korisnike na Oreo.

Sa cijenom spuštenom za 33%, ovaj telefon se trenutno prodaje za $217.99 u narančastoj, zelenoj i prilično neupadljivoj crnoj. Tko ne bi želio imati mobitel i battery bank u istome uređaju? Ovaj telefon možete naručiti na linku ispod!

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh