Akcije

Popust na vrlo male Bluetooth In-Ear slušalice

Apple je opet uzburkao vode wireless slušalica kada je izbacio njihove bežične AirPods slušalice. Naravno, što Apple napravi – to se obavezno mora i kopirati na tisuću različitih načina, ponekad i boljih od originalne izvedbe. Danas gledamo jedne prilično nepoznate slušalice od marke i7s koje prate popularni Apple-ov dizajn.

Naravno, tu su sve funkcije koje bi očekivali od bežičnih slušalica, ali u manjem paketu. Slušalice navodno odlično stoje u ušima i mogu se spojiti istovremeno na dva mobitela ako koristite jedan mobitel za posao a drugi za glazbu ili osobnu upotrebu. Kompatibilne su sa iOS i Android uređajima i imaju u sebi mikrofon tako da ih možete koristiti i za pozive. Sa njima možete slušati od 3 do 4 sata glazbe, a kada su samo spojene i ne koristite ih, mogu trajati i do 100 sati.

Jedna razlika od Apple AirPods je u cijeni. Ove slušalice se prodaju za 9.99 ali sad su još i na popustu pa ih možete nabaviti za nikakvih 5.49! Radi se o popustu od 55% na trgovini Cafago, slušalice možete nabaviti u crnoj i bijeloj boji i naručiti bez dodatnih poštanskih troškova. Sa kuponom L4901V cijenu možete spustiti za još dodatno pola eura, zato ne zaboravite ubaciti kupon u stranicu pri kupnji! Pogledajte ove slušalice na linku ispod, čak i ako vam se ne svide, za 5€ niste izgubili puno. Akcija traje još otprilike 17 dana ali vjerojatno će zalihe nestati prije gledajući kako je krenulo.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh