Akcije

Popusti na slušalice velikih marki u MovilShack trgovini!

Movilshack trgovina ovaj put drži popuste na tri para slušalica od marki Sennheiser, AKG i JBL – sve velike marke u audio svijetu! Idemo odmah pogledati o kakvim se ponudama radi.

1. Sennheiser CX300II

Prve na redu su Sennheiser CX300II sa svojim asimetričnim kabelom. Radi se o odličnoj ponudi gdje ove slušalice možete nabaciti za samo 13.99€ sa kuponom “CX30LCX“. Za ovakvu marku, ovo je odlična cijena – a uz njih dobijete još i torbicu za prijenos i tri različite veličine gumica za uši u slučaju da vam ne pašu one koje dođu sa slušalicama. Prije spomenut asimetrični kabel dopušta da jednu slušalicu provučete iza vrata tako da vam kabel ide samo sa jedne strane – efikasno rješenje za čest problem!

POGLEDAJ PONUDU NA MOVILSHACKU!

2. AKG K374BT [ Bluetooth ]

U malo višem rangu cijene upadaju AKG K374BT bežične slušalice. AKG sigurno neće iznevjeriti, a cijena je odlična. Samo 31.99€ sa kuponom “K374LCX“! Ove slušalice imaju velike 9.2mm magnete unutra za čisti zvuk i dubok bas. Pošto su ovo prave handsfree slušalice, tu je isto i mikrofon i kontrola sa tri gumba za odgovaranje poziva, mijenjanje glasnoće i mijenjanje pjesama. Pune se oko dva sata a na ta dva sata mogu puštati glazbu oko osam sati! Stvarno čudno gdje sakriju te baterije.

POGLEDAJ PONUDU NA MOVILSHACKU!

3. JBL T280BT [ Bluetooth ]

Naravno, u najskupljem rangu je JBL T280BT koje se hvale vrhunskom reprodukcijom niskih frekvencija zbog jakih titanijskih magneta i specijalno dizajniranih gumica za kvalitetniji spoj sa vašim ušima. Tu je isto i mikrofon i kontrola sa tri gumba, ali JBL je isto dodao IPX4 protekciju protiv znoja što ove slušalice čini savršenima za sport! Ako budu malo vlažne poslije korištenja, nije problem. Cijena za ove slušalice sa kuponom “T280LCX” je 52.99€, što je možda najskuplje u ovoj akciji ali opet nije previše ako uračunamo da će vas slušalice dugo služiti.

POGLEDAJ PONUDU NA MOVILSHACKU!

Ne zaboravite ubaciti kupone pri kupnji na MovilShack web trgovini. Svo plaćanje možete obaviti preko PayPal za maksimalnu sigurnost!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh