Akcije

Praznik rada stigao na Geekbuying, cijene dobile slobodan dan

Čim se na kalendaru pojavi naznaka praznika, eto kineskih trgovina s posebnim ponudama. Nemamo se zašto ljutiti, to je prilika da se uhvate odlični mobiteli i gadgeti po nižim cijenama nego inače. Ovog puta je u pitanju Praznik rada, a što to točno Geekbuying nudi, pogledajte na posebnoj stranici. Evo nekoliko gadgeta koji su se meni učinili najzanimljivijima.

Smjena generacija idealan je trenutak za kupnju moćnog stroja jer ćete osjetno uštedjeti, a svejedno u džepu imati monstruma. To pišem dok gledam Xiaomi Mi Mix 2s, izvanredni pametni telefon koji je prošlogodišnji flagship i ima nasljednika, ali i dalje se rijetko može naći mobitel koji izgleda tako dobro i ima tako moćne performanse. Najveći adut mu je cijena, koja se prepolovila. Eto ga na ovome linku, gdje možete detaljnije razgledati ovu pilu.

Za one koji ne mogu dati popriličnu svotu koliko košta Xiaomi Mi 9 (ili im jednostavno ne treba tako jak stroj), na trgovini Geekbuying ima nešto jednako dobro, ali za plići džep: Xiaomi Mi 9 SE, verzija ovog uređaja koja donosi sve najbolje kao original, ali s nešto slabijim procesorom. Sve o njemu saznat ćete na ovome linku – ima sve što power-user treba, samo po osjetno nižoj cijeni.

Za gejmere među vama također ima dobrih vijesti: u akciju je uključen Razer DeathAdder Essential, izvrsni miš namijenjen igranju. Vrhunski dizajn, skrojen s namjerom da pruži ultimativno gejmersko iskustvo, skuckan je u vrlo prihvatljivu cijenu.

POGLEDAJ SVE ŠTO SE NUDI NA GEEKBUYINGU!

Nađe se itekako dobrih sitnica, kao što je ovaj USB Flash Drive sa 128 GB memorije, a ako vam je tako što baš esencijalna potreba, pogledajte ovaj impresivni SSD disk od 720 GB. Uvjeren sam da ćete naći nešto pametno za sebe, a ja odoh još malo razgledati i potrošiti nešto dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh