Akcije

Predprodajni popust na HOMTOM Zoji Z9 do 21. kolovoza!

EFox shop i HOMTOM su organizirali predprodajnu akciju novog robusnog mobitela Zoji Z9! Radi se o opasnom novom robusno građenom mobitelu od HOMTOM marke sa svim trenutno vrućim specifikacijama i mogućnostima. Moderni Android 8.1 je tu, globalna podrška za 4G, vodootpornost, dupla Samsung kamera, mnogo memorije i baterije, mjerač otkucaja srca, čitač otiska prsta i čak i otključavanje pomoću vašeg lica.

Po pitanju memorije, flash memorije ima 64GB što se danas sve češće i češće viđa na mid-high end mobitelima. Jedna stvar što ne vidimo često sa ovakvom cijenom je 6GB radne memorije što je nekima vjerojatno absurdno puno! Lijepo je vidjeti neki robusni pametni telefon koji se ne fokusira previše na jedan aspekt gradnje nego ide obuhvatiti što širi spektar funkcija. Fokus nije na bateriju niti na procesorsku snagu, fokus je na utilitarizam i kvalitetu.

Pošto ovaj mobitel još nije izašao na tržište, rani kupci koji su zainteresirani za njega mogu dobiti spuštenu cijenu. Popust nije masivan kao neke koje smo vidjeli, ali 17% sigurno čini razliku. Ovoj akciji isto ide u korist što EFox Shop prodaje svoje proizvode iz njemačkog skladišta tako da ne trebate plaćati carinske troškove! Svi koji su zainteresirani za ovaj mobitel, akcija traje do 21. kolovoza i možete ga nabaviti za €189.99 umjesto za €229.99 koliko inače košta.

POGLEDAJTE PONUDU NA EFOX SHOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh