Akcije

SD Kartice i do 256GB na akciji povoljno u web trgovini TomTop!

Jedna od pozitivnih strana Android mobitela je mogućnost proširenja memorije pomoću SD kartica. Naravno, ako su te SD kartice loše, pristup datotekama na njima će isto biti spor i utjecati će na kvalitetu korisničkog iskustva. To je vjerojatno jedan od razloga zašto Apple nikako ne želi ubaciti nikakvu opciju proširive memorije u svoje proizvode. Danas se radi o jednoj od mnogih akcija na TomTop trgovini, a na akciji su MicroSD memorijske kartice od 64GB, 128GB i čak 256GB!

Prva od tri ponude je za SanDisk Ultra karticu veličine 64GB. Računajte da prosječni, inteligentno komprimirani HD film uzima oko 2GB prostora. Prosječna MP3 pjesma je veličine 3.5MB što znači da ih na 64GB karticu možete staviti preko 18 tisuća! Ovih 64GB će vam sigurno dobro doći i za vaše snimke i fotografije, posebno ako gledamo koliko mobitela danas ima 4K snimanje. Ovu karticu možete nabaviti za samo $13.69! Odličan način za proširiti memoriju na budžetu!

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

 

Za 128GB opciju imamo Netac karticu brzinske klase UHS3! UHS klasni sustav je ubačen nakon što su SD kartice prešle običan klasni sustav sa klasama 2, 4, 8 i 10. UHS klasa 3 je jednaka troduploj klasi 10, znači tri puta brže od Class 10 kartice! Ova kartica se prodaje za $32.99 što je ništa u usporedbi kako se cijene kreću kod nas.

 

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

 

I zadnja na listi je Samsungova 256GB zvijer brzinske klase UHS3! Samo za ozbiljne korisnike, ova kartica je i brza i masivna. Ako ne za vaš mobitel, možete je isto koristiti za action kamerice kao Xiaomi Yi i GoPro. Sa adapterom možete je i koristiti u uređajima koji traže običnu SD karticu kao neki Raspberry Pi uređaji, fotoaparati i auto radiji. Prodaje se po cijeni od $88.99 što ovako gledajući nije ni malo ali čim usporedimo sa našim cijenama u Hrvatskoj, odmah se čini isplativije. Možete platiti skoro 600kn za ovu karticu od 256GB ili preko 800 za drugu karticu od 128GB ako kupujete lokalno. Odluka nije teška.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Za prve dvije kartice ova akcija završava za malo više od tri dana ili do isteka zaliha kojih nema puno, bar ne za 64GB karticu koja se pokazala jako popularna. Za 256GB karticu akcija istječe za 18 dana pošto se ovako skupi proizvodi ipak kreću malo sporije od jeftinijih. Svaka od ovih kartica ima i podvarijante sa različitim veličinama koje su isto na popustu, zato otiđite na TomTop i pogledajte malo cijene ovih kartica, možda nađete točno neku koja vam spada u budžet i zadovoljava vaše potrebe.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh