Akcije

TomTop akcija: Opremite i osigurajte svoj auto

Vidi, vidi – TomTop opet drži zanimljive akcije! Danas gledamo dva artikla za vaš automobil, i oba dva su dio akcije koja traje do 15. dana sljedećega mjeseca. Od izlaska ovoga članka ima još 27 dana do kraja akcije što je prilično dugo, zato se stvari možda rasprodaju prije pa držite oko na “sold” brojač na stranici.

Floveme 5V/3.1A Auto punjač

Ovaj snažni punjač sa dva USB porta će vas sigurno dugo služiti u vašem automobilu! Ne samo da može dati 3.1A na izlazima, nego i ima LED ekran na kojem piše napon vašeg akumulatora! Vrlo korisna funkcija u slučaju da imate malo slabiju ili nepouzdanu auto bateriju. Ovaj punjač ima još zanimljivih funkcija, a na akciji ga možete nabaviti za samo €5! Pogledajte ga na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Auto DVR sistem

Tu je još i kompletni DVR sustav za vaš auto. Ekran sa prve dvije kamere montirate negdje na vaše prednje staklo, a treću kameru provedete do stražnjeg dijela auta. Kad je postavljen, ovaj sistem može snimati sa sve tri strane od jednom, a zbog LED svijetla na stražnjoj kameri, može i snimati po noći! Za samo €24 ovo bi bilo šteta ne uzeti. Ako vam netko ošteti auto u vožnji, imati će te dovoljno dokaza da razriješite taj problem brzo, a možda i dobijete odličnog materijala za Youtube 🙂

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh