Akcije

Tomtop pametni satovi: Istaknute ponude!

Sportaši i sportašice, ovo bi vas moglo zanimati. Istaknuli smo dvije ponude na Tomtop trgovini vrlo zanimljivih pametnih satova, a svaki donosi nešto novo na stol. Pogledajte ispod o čemu se radi, ovim stvarčicama je teško odoljeti.

Zeblaze THOR 5

Thor 5 je pravo čudovište od sata, sa dva različita čipseta u sebi između kojih možete mijenjati. Možete koristiti vrlo efikasni mod gdje ovaj sat pokreće svoj vlastiti mali i optimizirani sustav, ili možete upaliti cijeli Android Wear na njemu! Ekran isto nije dječja igra pošto se radi o pravome AMOLED panelu za odličnu sliku i vidljivost po danu. Funkcijama nema kraja, tu je i prednja kamera a ima i 4G LTE modem u sebi za potpunu neovisnost o bilo kakvom mobitelu.

Nisam ni zagrebao površinu funkcijama, pa dopustite da vam Zeblaze sam to prezentira na linku ispod. Ja ću vam samo istaknuti da se radi o akciji gdje je cijena spuštena na $149.99 i ostaje tako do kraja sljedećeg mjeseca ili do isteka zaliha.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Lemfo M1

Drugi na redu je Lemfo M1, zanimljiv hibrid bežičnih Bluetooth slušalica i pametnog sata. Dvije nove tehnologije su se našle baš u ovome pametnom satu i kombinacija je vrlo korisna i efikasna. Osim što u sebi drži bežične slušalice, ovaj sat ima sve funkcije koje bi očekivali od svakog pametnog sata.

Senzor otkucaja srca, pedometar, budilica, brojač kalorija, itd… Uz sve te funkcije, ovaj sat može trajati i do 15 dana na jednom punjenju. Sve to u ovom malom paketiću od $45! Skočite na link ispod, pošto akcija traje do kraja ovoga mjeseca ili do isteka zaliha.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh