Akcije

Tomtop: Popusti na nove Ulefone i Umidigi mobitele

Tomtop trenutno ima dva istaknuta brzinska popusta na Ulefone i Umidigi mobitele. Radi se o upola manjoj cijeni, ali i vremenskom i količinskom ograničenju. Oba dva popusta istječu 23. Lipnja ove nedjelje ili do kraja zaliha što bi moglo biti iznenađujuće brzo gledajući da je prodano već preko pola primjeraka Umidigi A5 Pro mobitela. Tomtop tvrdi da nema carinskog procesa za oba mobitela, pa idemo odmah pogledati o čemu se radi

Ulefone Power 5 je prvi na redu sa svojom velikom baterijom od 6350mAh. Riječ “Power” mu nije bez razloga u imenu pošto Ulefone tvrdi da ovaj mobitel može lagano trajati i do 4 dana sa normalnom uporabom. Tu je isto i Sony 16MP+2MP kombinacija kamera sa velikim otvorom blende, a Ulefone je stavio i najnoviji Android 9 Pie na njega. Sa popustom od 49% ovaj mobitel možete nabaviti za samo 143.83€ u tri različite boje.

Na popustu je isto i ovaj lijepi Umidigi A5 Pro sa čak tri kamere! Uz običnu Sony kameru imamo i Samsungovu širokokutnu kameru i senzor za detekciju dubine slike. Srećom, Umidigi je isto stavio najsvježiju verziju Androida na njega, a uz sve to imate i 4GB/32GB konfiguraciju memorije i Helio P23 čipset. Cijeli ovaj paket košta još manje od mobitela iznad, sa popustom od 52% pada na samo 89.89€ sa besplatnom poštarinom! Odličan izbor ako ste ograničeni budžetom a kamera vam je prioritet.

POGLEDAJ PONUDE NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh