Akcije

Tri odlična mobitela sad su na popustu, baci oko!

Na trgovini Gearbest nekoliko uređaja nalazi se na Flash ponudi, pa sam izabrao tri komada koja bih volio imati u svom džepu. Tri modela, tri različita proizvođača, a zajednička im je kvaliteta i dobra cijena.

Elephone A5 novi je model ovog proizvođača, koji se prodaje po 199,99 dolara. Prvo što ćete na njemu zapaziti je lijepa gradijentna boja, koja se presijava i iz ljubičaste prelazi u plavu nijansu. Kad ga okrenete, dočekat će vas Full HD+ (2.246×1.080p) zaslon u dijagonali od 6,18 inča.

Uz odličan prikaz, svidjet će vam se i dvije (20+2 MP) kamere za selfie-fotke. Na leđima ih ima tri (Sony 12+5+0,3 MP), što znači da ih ukupno ima čak pet komada. Hardver pruža puno razloga za optimizam, jer A5 pokreće Helio P60, kojeg prati lijepih 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Cijelu konfiguraciju napaja velika baterija s 4.000 mAh kapaciteta, čime se zaokružuje ovaj lijep i moćan pametni telefon.

> Pogledaj ponudu za Elephone A5 na Gearbestu

Rekordni prodajni rezultati obilježili su proteklu godinu za tvrtku Xiaomi, čiji se Mi 8 Lite prodaje za 229,99 dolara. Ovo je mobitel za svaku preporuku: pogoni ga Snapdragon 660 uz pratnju 4 GB radne memorije. Interno skladište je 64 GB, gdje se nalazi Android 8.1 odnosno Xiaomijeva prilagodba, MIUI 10. Na leđima ima dvostruku (12+5 MP) kameru, a selfie senzor ima čak 24 MP. Zaslon je dijagonale 6,26 inča u Full HD+ rezoluciji i, baš kao svaki Xiaomi iz Mi serije, ima briljantan prikaz.

> Pogledaj ponudu za Xiaomi Mi 8 Lite na Gearbestu

U zadnje vrijeme dosta je velika potražnja za telefonima s velikom baterijom. Pametni telefoni ne služe samo za komunikaciju, nego i za zabavu. Baš se zbog toga u njih ugrađuju sve veće baterije, kako bi im autonomija potrajala što duže. Među najboljim takvim mobitelima nalazi se Ulefone Power 5, čija baterija ima kapacitet od monstruoznih 13.000 mAh! S takvom zalihom, jedno punjenje može potrajati 5 ili 6 dana. Uz nezaobilaznu podršku za brzo punjenje, puniti ga možete i bežično.

Autonomiji pridonosi i procesor Helio P23, koji je poznat po štedljivom načinu rada, a istovremeno daje jako dobre performanse. Brza radna memorija (LPDDR4X) je pozamašna i ima je 6 GB, dok se na internih 64 GB nalazi gotovo nedirnuti Android 8.1, uz iznimku optimizacije potrošnje baterije, kako bi ova potrajala još duže. Cijena mu je 249,99 dolara, a još sam zaboravio spomenuti ekran, čija dijagonala iznosi velikih 6 inča.

> Pogledaj ponudu za Ulefone Power 5 na Gearbestu

Trgovina Gearbest poznata je po bogatoj ponudi pametnih telefona, pa vas pozivam da i sami pogledate što se ondje još nalazi. Skrećem pozornost da mobiteli dolaze izvan EU, zbog čega su podložni naplati uvoznih troškova.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh