Akcije

ULEFONE Power 3S na akciji, brzo i bez carinskih troškova!

Saznali smo za jedan popust na manje poznatoj njemačkoj stranici efox-shop, radi se o pametnom telefonu Ulefone Power 3S. Njegove specifikacije ga stavljaju u jedan lijepi, ugodni srednji rang. Jedna stvar što ga razlikuje od drugih pametnih telefona su njegove kamere. Ne samo da ovaj telefon ima duplu kameru sa obije strane, nego ima i prednju bljeskalicu! To je jedna stvar koju stvarno ne razumijem zašto više marki ne ugrade u svoje mobitele pošto je vrlo jeftino i efektivno rješenje za široki problem.

Tu je isto i brzo punjenje koje vam omogućava da napunite telefon do kraja u dva sata usprkos njegovoj ovećoj bateriji od 6350mAh. Tu je isto i Helio P23 chipset i 4GB radne memorije sa 64GB korisničke flash memorije. Po pitanju operativnog sustava, sa mobitelom iz tvornice dolazi Android 7.1 iako Efox shop tvrdi da ga možete nadograditi na 8.1 kada ga spojite na internet. Sve će to lijepo izgledati na njegovom FHD+ 18:9 zakrivljenom ekranu. Isto je lijepo vidjeti da je tu reverzni OTG što vam dopušta da spajate veće potrošače i punite druge stvari preko OTG konekcije.

Ovaj mobitel se inače prodaje za €229.99 ali zbog dodanog 30% popusta, trenutno ga možete kupiti iz njemačkog skladišta za €159.99 i doći će vam brzo bez komplikacija sa carinom. Možete ga kupiti i u zlatnoj boji ako smatrate da crna već postaje dosadna. Ako želite spustiti cijenu za još 3€ možete ubaciti kupon “LFBP3S3” pri kupnji.

POGLEDAJ PONUDU NA EFOX SHOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh