Akcije

Unboxing za Oukitel U25 Pro, vidi što sve donosi za $99,99

Odmah iza Božića pojavio se Oukitel U25 Pro, jako zanimljiv telefon koji karakteristikama pripada srednjem razredu, ali se cijenom smjestio među jeftine telefone. Još uvijek je baš-baš jeftin, jer se povodom kineske Nove godine zadržala ista cijena od 109,99 dolara, što je zbilja dobra prilika. Oukitel je, inače, upravo objavio unboxing video, u kojem možete detaljno zaviriti u kutiju.

U25 Pro ima LG-jev 5,5-inčni LCD IPS panel u Full HD rezoluciji (1.920×1.080 točaka). Ne samo da se odlikuje odličnim prikazom, nego i zaštitom: preko njega je položen Asahi Glass, zbog čega je puno otporniji na fizička oštećenja. Što se kamera tiče, Oukitel U25 Pro ima dvostruku postavu na svojim leđima. Primarni senzor je Sony IMX135, kojem sekundira senzor od 5 MP. Oukitel se pobrinuo da fotografsko iskustvo bude na visokoj razini, unatoč kompetitivnoj cijeni.

Uz osmojezgreni MT6750T, tu je i velikih 4 GB radne memorije, koja s lakoćom izlazi na kraj sa svime što radite. Isto tako, velik broj programa, videa ili fotografija bez problema će stati na prostranih 64 GB skladišnog prostora, što se dodatno može proširiti karticom kapaciteta do 128 GB.

>> Pogledaj ovaj uređaj dok je još na akcijskoj ponudi!

Osim samih specifikacija, U25 Pro ima i privlačnu vanjštinu. Može se, naime, dobiti u lijepoj gradijetnoj boji, koja prelazi iz ljubičaste u crnu. Posjetite i službenu stranicu proizvođača, kako biste vidjeli još pokoji detalj o ovome i drugim telefonima iz ponude.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 30 siječnja, 2019 at 3:20 pm

    oukitel je po pitanju ažuriranja OS-a na svojim uređajma jako aljkava kompanija. jednostavno, temeljem vlastitih iskustava, nikome ne preporučam da kupuje njihove uređaje

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh