Akcije

Valentinovo popusti na hrvatskoj Smartus.hr trgovini! Mobiteli, pametni satovi i drugi gadgeti…

Valentinovo je svakim danom sve bliže, a sve trgovine svijeta dižu svoj biznis na 110%! Smartus trgovina bazirana u Hrvatskoj bavi se prodajom razne kineske elektronike, od slušalica i dodataka za mobitele, do samih mobitela, akcijskih kamera i čak i laptopa. Ovo je odlična prilika da pronađete neku jeftinu igračku sa brzom dostavom pošto im je skladište isto unutar Hrvatske!

U ovoj trgovini možete uzeti i opće poznati Pocophone F1 kojeg smo imali na recenziji prije oko mjesec dana! F1 je poznat sa razlogom, sa njegovom cijenom donosi specifikacije puno višeg ranga, a uz to ima i odličnu kameru za više foto orijentirane korisnike. Tu su isto i Xiaomi Amazgit Bip i Mi Band 3 pametni satovi, od kojih je Mi Band 3 prilično poznat za svoju jednostavnost, dobar dizajn i nisku cijenu. Mogao bi vas i zanimati Mi Robot 2 robotski usisavač, ako nemate puno prepreka po stanu ovaj uređaj bi mogao učiniti veliku razliku sa usisavanjem prašine.

>> POGLEDAJ PONUDU NA SMARTUSU!

Sve narudžbe Smartus šalje sa GLSom tako da svoj paket možete očekivati za dan, dva od narudžbe. Ako ste se naviknuli na jeftinu kinesku poštarinu, 30kn za GLS vam se na prvi pogled možda čini nepotrebno. Ipak, pošiljka će vam imati odličan tracking a poštarinu ni ne trebate plaćati ako vam je narudžba preko 500kn. Kao šećer na kraju, na sve naručene uređaje dobivate dvije godine garancije! Uživajte.

Tražili ste:

  • valentinovo akcija mobitela (1)
  • valentinovo mobiteli (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh