Akcije

Vernee V2 Pro na popustu 35% – izdržljiv i lijep!

Pronašli smo jedan dijamant na Tomtop trgovini nedavno – Vernee V2 Pro! Obično pametni telefoni koji su dizajnirani za ekstremne uvjete se ne srame to pokazati, i Vernee je tu vidio priliku. Izdržljivi pametni telefon koji ne izgleda kao traktor? Meni ideja zvuči odlično – a očito je i njima pošto su napravili V2 Pro. Ovaj telefon je naravno vodootporan, ima prilično veliku bateriju od 6.2Ah, 6GB radne memorije, podržava punjenje drugih stvari preko OTG konekcije, dolazi sa najnovijom verzijom Androida i još mnogo stvari!

Tu su i dvije kamere sa prednje i stražnje strane, jer to je sada trendy i to svi rade, ali tu je isto i senzor za puls, kompas, pedometar, NFC, FHD+ 18:9 ekran i teksturirani stražnji dio kako ne bi ispao iz ruke. Spomenuo sam prije kako ima veliku bateriju od 6200mAh ali tu bateriju se treba i puniti. Srećom, to nije problem jer je Vernee mislio o tome i ubacio 9V/2A (18W) punjenje u ovaj telefon. Meni osobno brzo punjenje nikad nije značilo previše jer uvijek punim telefon prije spavanja – ali kod ovako velikih baterija brzo punjenje čini veliku razliku. Isto, možda vam se ne sviđa crveni rub ali to nije problem pošto je Vernee izbacio i potpuno crnu verziju, samo je odaberite prije kupnje.

Kao što naslov kaže, Vernee V2 Pro je trenutno na popustu. Cijena mu je odrezana za poštenih 35% i na kraju izađe na $248.99! To je apsurdno niska cijena za ovakav telefon, bila bi i odlična da nije na popustu a ova akcija je samo kao šlag na vrhu. Snažan telefon odličnih specifikacija koji je kvalitetno građen a izgleda elegantno i uredno, što više možemo tražiti od mobitela?

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh