Akcije

Vernee X1 sa velikom baterijom i 6GB RAM na popustu

Kineska marka Vernee izbacila je jos jedan telefon po vrlo niskoj cijeni. Vernee X1 je pametni telefon sa ogromnom baterijom, velikim 2.5D 18:9 zakrivljenim ekranom, dvije stražnje i dvije prednje kamere  i odličnim specifikacijama. Očito je da je Vernee uzimao selfie entuzijaste u obzir pošto su koristili dvije prednje kamere za DoF efekt i ubacili su i prednju bljeskalicu, nešto što bi drugi hitno trebali početi raditi. Mobilna fotografija je sve popularnija i Vernee to razumije.

Unutar ovog telefona nalazi se MediaTek-ov Helio P23, 64-bit osmojezgreni chipset koji radi na 2.0GHz. Uz sve to ide i 6GB radne memorije, 64GB interne memorije za aplikacije i podatke, i velika baterija od 6.2Ah koju smo spomenuli maloprije. USB-C reverzibilni konektor je isto tu skupa sa OTG funkcionalnošću. Te prednje dvije kamere nisu samo za fotografiju, ovaj telefon podržava i Face ID koji pomoću biometrije vašeg lica otključava sistem u osminki sekunde.

Tomtop nudi ovaj telefon za $195.99 što je vrlo jeftino za ovakve specifikacije. Njegova normalna cijena je $318.99 a kako bi ste platili manju cijenu, iskoristite kupon “WDVX1” pri kupnji. Nemojte da vam ovaj popust istekne, uzmite telefon na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh