Akcije

Vernee X1 sa velikom baterijom i 6GB RAM na popustu

Kineska marka Vernee izbacila je jos jedan telefon po vrlo niskoj cijeni. Vernee X1 je pametni telefon sa ogromnom baterijom, velikim 2.5D 18:9 zakrivljenim ekranom, dvije stražnje i dvije prednje kamere  i odličnim specifikacijama. Očito je da je Vernee uzimao selfie entuzijaste u obzir pošto su koristili dvije prednje kamere za DoF efekt i ubacili su i prednju bljeskalicu, nešto što bi drugi hitno trebali početi raditi. Mobilna fotografija je sve popularnija i Vernee to razumije.

Unutar ovog telefona nalazi se MediaTek-ov Helio P23, 64-bit osmojezgreni chipset koji radi na 2.0GHz. Uz sve to ide i 6GB radne memorije, 64GB interne memorije za aplikacije i podatke, i velika baterija od 6.2Ah koju smo spomenuli maloprije. USB-C reverzibilni konektor je isto tu skupa sa OTG funkcionalnošću. Te prednje dvije kamere nisu samo za fotografiju, ovaj telefon podržava i Face ID koji pomoću biometrije vašeg lica otključava sistem u osminki sekunde.

Tomtop nudi ovaj telefon za $195.99 što je vrlo jeftino za ovakve specifikacije. Njegova normalna cijena je $318.99 a kako bi ste platili manju cijenu, iskoristite kupon “WDVX1” pri kupnji. Nemojte da vam ovaj popust istekne, uzmite telefon na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Tražili ste:

  • vernee x1 recenzija (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh