Akcije

YU FLY F9 i HOMTOM C8 dva odlična božićna poklona na super popustu

Blagdanski je period obilježen svjetalcima i božićnim ukrasima po trgovima gradova, mirisom cimeta, klinčića i kuhanog vina, listanjem kuharica, druženjem s bližnjima, ali i mahnitim trčanjem po dućanima i razbijanjem glave nad savršenim poklonima. Naš prijedlog – savršen pametni telefon za svakoga. Upravo u ponudi popularnog AliExpressa izdvajamo dva modela na popustu, savršena za ovo praznično okruženje.

YU FLY F9 

S obzirom na nešto nižu cijenu od većine pametnih telefona, mogli bi donijeti krivi zaključak. Danas definitivno više ne vrijedi izreka: “Koliko para, toliko muzike”. Barem ne kad je YU FLY F9 u pitanju. To je brz pametni telefon sa 6GB RAMa i 128GB ROMa, a pokreće ga Snapdragonov 653 Octa Core procesor. Dvije solidne kamere, svaka od 16 MP ispunit će vaše prohtjeve za fotografiranjem i snimanjem. Poprilično dobar ekran od 6”inča FHD zaštićen je visokokvalitetnim Gorilla Glass staklom, Telefon radi na Android 7.1.1. operativnom sustavu, a najveći mu je adut baterija od 4180mAh. A što se dizajna tiče, opet pun pogodak!

Ovu izuzetno dobru ponudu YU FLY F9 pametnog telefona možete pronaći na AliExpressu, po cijeni od samo $108,99.

HOMTOM C8

Sa ekranom od 5,5” inča i Android 8.1 operativnim sustavom, HOMTOM C8 dolazi uz 2GB RAMa i 16GB ROMa. Pokreće ga MediaTekov MT6739V procesor uz bateriju kapaciteta od 3200mAh. Rubovi su gotovo nevidljivi, a HD rezolucija, visoka saturacija boje i živi kontrast pružit će vam odlično vizualno iskustvo. Memorija mu je proširiva do 128GB, i na njega možete pohraniti doista mnogo podataka. Za pozadinu je izabran 3D print sa gradacijom boje od kraljevsko plave do fuksije. Samsungova kamera od 13MP s bljeskalicom uhvatit će svaki važan trenutak, dok prednja selfie kamera uz ‘beauty effect’ ima 8MP. Uređaj ima omogućeno otključavanje snimanjem crta lica.

Na AliExpressovom popustu HOMTOM C8 stoji samo $54.99.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh