Akcije

Želite iPhone X bez njegove cijene? Odgovor je Blackview A30

blackview a30

iPhone X je već prilično skup, ali je opet najprodavaniji pametni telefon 2018 godine. Do sada se pokazalo da je veliki ekran sa što manjim rubovima vrlo popularan i tražen element kod današnjih pametnih telefona. Nakon velikog uspjeha sa robusnim i jeftinim pametnim telefonima, Blackview je izbacio novi jeftini pametni telefon sa atraktivnim ekranom i mnogo funkcija. Ovdje se radi o Blackview A30 mobitelu. Za cijenu od $69.99 dobijete puno više nego što ste očekivali.

blackview a30

Blackview A30 ima 5.5″ ekran sa neočekivanim 19:9 omjerom ekrana koji mu daje tanji profil i olakšava korištenje sa jednom rukom.

Na njemu je isto i moderan Android 8.1 što je nekima vjerojatno i važnije od ekrana. Najnoviji Android znači najnovije sigurnosne zakrpe, i to za $69.99! Po pitanju memorija, tu je dovoljnih 2GB radne memorije i 16GB interne memorije. Naravno, ima slot za SD karticu jer ne bi bilo pametno teretiti internu memoriju sa bilo čime osim aplikacijama.

Nekim čudom, ovaj telefon ima duplu kameru od 8MP. Na prednjem djelu je isto 5MP selfie kamera. Straga je Sony IMX134 senzor što je vrlo neočekivano gledajući cijenu. Blackview tvrdi da je kamera još dodatno optimizirana sa njihove strane za poboljšanu kvalitetu slike i prirodnije boje.

Uz sve ovo, Blackview je dodao još i Face ID – tehnologija popularizirana od strane kompanije Apple. Ako tražite odličan pametni telefon sa racionalnom cijenom, bilo bi pametno dati priliku Blackview A30 mobitelu. Njegova cijena je $69.99 od 23.7. do 31.7. a možete ga nabaviti na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA BLACKVIEW TRGOVINI!

Tražili ste:

  • black view a30 komentari (1)
  • blackview a30 komentari (1)
  • cena blackview a30 ds (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh