Geekmaxi
Allcall

AllCall Rio S dolazi u izglancanom ruhu

Nagradna igra u kojoj su sudionici imali priliku sudjelovati u kreiranju novog modela smartfona AllCall Rio S završila je izvlačenjem dobitnika prije tri dana, a iz AllCalla već stižu informacije o dizajnu. S entuzijazmom mlade kompanije kojoj je bitno proširiti glas o svojim proizvodima kako bi se probila na globalnom tržištu izražavaju svoje zadovoljstvo brojem sudionika koji je premašio 50.000. U tijeku je analiza podataka, a zasad je poznato ponešto o boji.

Sudionici nagradne igre izrazili su želju da smartfon Rio S bude u crvenoj ili plavoj boji, no više detalja znat će se nakon što se o tome oglasi vodstvo proizvodnje, odakle tvrde da će stražnji pokrov biti od metala zaštićenog galvanskom prevlakom.

Kako je većini korisnika smartfona stalo i do vizualnog dojma uređaja, u AllCallu planiraju uložiti dodatan trud u izboru najprimamnijih nijansi plave ili crvene. Procesom elektroplatiranja odnosno galvanizacijom postići će se transparentnija i čišća nijansa stražnje ploče, kao i njena otpornost na koroziju i druge znakove starenja. Rafiniranim tehnikama planiraju na poleđini postići i efekt zrcaljenja.

No, nije boja sve što kupce zanima. Više informacija, uključujući i prve informacije o hardveru, stići će uskoro, obavještava nas AllCall, kad podrobnije prouče kakvi su izazovi pred njima.

>> Posjeti službenu stranicu AllCall

1 Komentar

1 Komentar

  1. kolovoz 1, 2017 at 8:39 am

    el nuevo color más hermoso que Río

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh