Allcall

Pogled na kamere mobitela AllCall Rio

Jedan od zanimljivijih jeftinih pametnih telefona koji su se pod zadnje pojavili na tržištu je AllCall Rio. Već smo pisali kako ima 3D zaslon i trostruku zaštitu istog (gotovo nepostojeća zvjerka u tom razredu), što ga čini kako estetski privlačnim, tako i robusnim i otpornijim na oštećenja.

Još jedna stavka koja ga ističe od konkurencije su njegove dvije stražnje kamere: primarna ima senzor od 8 megapiksela, a popraćena je odgovarajućom softverskom podrškom za poboljšanje fotografije. Riječ je, inače, o Sonyjevu senzoru IMX149, koji je, po uzoru na zaslon, pokriven adekvatnom zaštitom. Sekundarna kamera donosi senzor od 2 megapiksela, a rezultat njihova rada pogledajte u priloženom videu – AllCall se potrudio sastaviti nešto promotivnog materijala, kao što vidite.

 

Među efektima prije svega se ističe bokeh – ovaj donosi jasan i istaknut predmet snimanja, dok je pozadina zamućena kako bi se pozornost što više usmjerila na ono na čemu je fokus.

Panoramski način rada uobičajen je već odavno, pa ga eto i ovdje. Kao što vidite prilažemo i par fotki, na kojima se vide baš ovi efekti o kojima je bilo riječi.

Za više informacija, naravno, posjetite službenu stranicu proizvođača.

1 Komentar

1 Komentar

  1. srpanj 6, 2017 at 9:24 am

    Čini se da kamera ima vrlo dobre rezultate

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh