Allcall

Testiranje baterije AllCall-ovog modela Rio (vs. Iphone 6)

Iz AllCalla nam javljaju kako se zaista trude donijeti neke novitete u industriju smartfona preko svog nadolazećeg modela Rio, i stvar u koju se najviše kunu jest dugi životni vijek baterije. Iz kompanije tvrde da telefon može izdržati 3-4 dana na standbyju bez potrebe punjenja.

Prilažemo kratki  video u kojemu je provedeno testiranje životnog vijeka baterije i  usporedba na toj bazi između AllCall Rio smartfona i iPhonea 6:

AllCall Rio sadrži litij-polimersku bateriju snage 2.700 mAh, a u videu je provedeno simultano korištenje Rija i iPhonea 6, uključujući radnje obavljanja poziva, slušanja glazbe i igranja grafički nezahtjevnih igara. Nakon jednog poslijepodneva neprestanog korištenja, rezultat je sljedeći: Rio ostaje s 52% baterije, a iPhone 6 za njim zaostaje za 1%, s 51% sačuvane baterije.

Iz AllCalla tvrde kako Rio može biti na standbyju puna tri dana, može podnijeti neprestane pozive 16 sati, te reprodukciju igara i videa 6 sati u kontinuiranom radu.

Poboljšanja iz AllCalla uključuju povećanje kapaciteta baterije, ali i umetanje softverskog sustava za štednju baterije, koji putem kontrole pozadinskih aktivnosti ograničava potrošnju energije i optimizira bateriju telefona za njen duži životni vijek.

AllCall Rio ne podržava tehnologiju brzog punjenja, tako da jednom kad se baterija i isprazni, uređaj ćete morati ostaviti priključen na struju tijekom noći kako biste mu dali dovoljno vremena da “skupi snage” za ponovnu maratonsku upotrebu.

Za više informacija, posjetite službenu stranicu kompanije AllCall.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh