Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

CEO TikToka napustio tvrtku nakon samo tri mjeseca

Do Mayerove ostavke je došlo samo nekoliko dana nakon što je TikTok tužio administraciju Donalda Trumpa.

Foto: Pixabay

Glavni izvršni direktor TikToka Kevin Mayer podnio je ostavku nakon manje od tri mjeseca otkako je došao na tu dužnost, prenosi Reuters.

Na mjesto Mayera će privremeno doći Vanessa Pappas, generalna direktorica ove aplikacije za dijeljenje videozapisa u SAD-u.

Do Mayerove ostavke je došlo samo nekoliko dana nakon što je TikTok tužio administraciju Donalda Trumpa zbog naredbe kojom se zabranjuju financijske transakcije TikToka u SAD-u.

Kevin Mayer je bio CEO za streaming u tvrtki Walt Disney, prije nego što je 1. lipnja došao u TikTok, a također je bio i glavni operativni direktor ByteDancea, matične tvrtke TikToka.

“Posljednjih tjedana, kako se političko okruženje naglo promijenilo, razmišljao sam puno o tome kakve će strukturalne promjene u tvrtki to zahtijevati i što to znači za globalnu poziciju koju sam preuzeo”, naveo je Mayer u svojoj ostavci.

“U tom smislu i imajući u vidu da očekujemo vrlo brzo donošenje odluke, teškog srca vas želim obavijestiti da sam odlučio napustiti tvrtku”, nadodao je Mayer.

TikTok je u priopćenju poslanom e-mailom potvrdio odlazak Mayera, uz zaključak da su politička događanja u posljednjih nekoliko mjeseci “značajno promijenila” opseg Mayerove pozicije.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Aplikacije

TikTok aplikacija je službeno zabranjena u Pakistanu, nakon što je Visoki sud u gradu Peshawaru donio odluku i naložio telekomunikacijskoj upravi – Pakistan Telecom...

Huawei

Huawei je obavijestio dobavljače da ove godine planira naručiti dovoljno komponenti za 70 do 80 milijuna pametnih telefona

Aplikacije

Ovo je prvi put da platforma za digitalnu zabavu sponzorira veliki UEFA-in događaj

Aplikacije

U posljednje vrijeme, Instagram naveliko objavljuje ažuriranja za svoj servis. Nedavno je desktop aplikacija dobila podršku za karusel pregled Storiesa, a sad tvrtka radi...

Oglašavanje