Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

Facebook predstavio nove sigurnosne opcije za Messenger

Messenger službeno dobiva i “app lock” mogućnost, čime se dodaje još jedan sloj sigurnosti.

Foto: Facebook

Facebook Messenger planira nove postavke privatnosti, pomoću kojih će korisnici moći ograničiti broj ljudi koji ih mogu kontaktirati putem ove platforme. Tako bi aplikacija uskoro trebala početi testiranje opcija koje će omogućiti podjelu prijatelja na one s kojima se želi komunicirati, te one druge.

Iz tvrtke ističu kako su nove opcije slične onim koje ima Instagram koji je još u prosincu 2019. godine podijelio poruke na poželjne i nepoželjne. Tako bi se, na primjer, fotografije koje šalju osobe koje nisu među Facebook prijateljima trebale automatski zamagliti. Najčešće su poruke takvog tipa spam ili neprikladni sadržaj, piše Engadget.

Uz spomenute opcije, Messenger službeno dobiva i “app lock” mogućnost, čime se dodaje još jedan sloj sigurnosti. Opcija bi korisnicima trebala omogućiti dodatnu sigurnost poruka te otključavanje putem otiska prsta ili skeniranja lica.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Google

Novo ažuriranje ima za cilj online transakcije učiniti još sigurnijim.

Aplikacije

Glasnogovornik Facebooka rekao je da je u pitanju greška koju zaposlenici pokušavaju popravit.

Aplikacije

Na vrhu News Feeda na Facebooku, naći će se upozorenje koje korisnike usmjerava ka informativnom centru Covid-19, a sličnu stvar će implementirati i Instagram.

Aplikacije

Aplikacija će biti dostupna samo do 10. srpnja 2020. godine.

Oglašavanje