Aplikacije

Igraj dobro, igraj džabe!

Neću daviti s uvodom – evo par besplatnih igara za platformu Android, namijenjenih ubijanju slobodnog vremena.

Stranger Things: The Game

Gledate li Stranger Things? Odlična Netflixova serija pretočena je i u igru, gdje se pokazala jednako kvalitetnom kao i predložak po kojem je rađena. Svi likovi, mjesta i događaji iz radnje serije preneseni su u binarni oblik, gdje vas čeka zanimljiva radnja. Retro-ugođaj također je prisutan baš kao i u seriji, što je dodatni plus. Naći ćete se u ulozi zapovjednika policije, koji dobije kasnonoćni poziv kojim ga obavještavaju o nestanku četvero djece. Na tebi je da ih pronađeš. Preporuka.

>> Preuzmi Stranger Things: The Game

Build a Bridge!

Evo jedne zabavne, kojom će se brusiti pamet, počesto i živci. U ulozi si dizajnera mostova, što je naizgled (barem sudeći po uvodnim nivoima) laka zadaća. Cilj je, što samo ime igre kaže, izgraditi most. Njime na drugu stranu prepreke treba proći vozilo; ako prijeđe, misija je uspješno završena. Pri tom ste ograničeni raspoloživim novcem i materijalom, pa stvar u konačnici zna biti prilično napeta.

>> Preuzmi Build a Bridge

Modern Combat 5: Blackout

Jedna od najboljih pucačina na Androidu je Modern Combat 5. Riječ je o igri iz prvog lica koja je ponešto zahtjevna: valja ti naučiti nešto trikova, taktika i prilagoditi se različitim oružjima, nakon čega kreće krkljanac. Postoji single-player i multiplayer način igranja, tako da se za svakog nađe ponešto.

>> Preuzmi Modern Combat 5

Smash Hit

Jeste li se kad igrali gađanja praćkom? Kao klinac imao sam stalno jednu za pojasom. Nije bilo bitno što je meta: drvo, ptica, komad kartona – bitno da se pogodi. To mi je bila prva asocijacija kad sam ugledao igru Smash Hit, gdje vam je cilj mramornim kuglicama razbijati i rušiti prepreke. U početku nezahtjevna zabava, napretkom kroz nivoe postaje sve zahtjevnija. Dodatna joj je draž oslanjanje na zakone fizike, pa ćete doći u situaciju gdje je prvo potrebno mućnuti glavom, pa tek onda baciti kuglu.

>> Preuzmi Smash Hit

Ove nabrojane bit će svakako dovoljne da vas zabave kroz sljedeće dane. Svakako pogledajte što smo još igrali pod zadnje, zasigurno ćete naći nešto za sebe.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh