Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

Kako možete saznati je li vas netko blokirao na Messengeru?

Foto: Pixabay

Ako ste redovni korisnik aplikacije Facebook Messenger, sigurno ćete u određenom trenutku posumnjati da vas je netko blokirao.

Ako se to dogodi, aplikacija vas o tome neće obavijestiti, već ćete sami morati istražiti tko je odustao od daljnje komunikacije s vama.

To možete napraviti tako što ćete prvo u aplikaciji Messenger potražiti osobu za koju mislite da vas je blokirala. Nakon što osobu pronađete, isprva će vam se sve činiti uobičajeno. No, ako pokušate poslati poruku spomenutoj osobi, to nećete moći napraviti.

Ako pored poruke ugledate samo bezbojni kružić, to je vjerojatan znak da ste blokirani. Da niste, pokraj isporučene poruke pojavio bi se ispunjeni kružić s jednom kvačicom, koji nestane kad se poruka pročita.

U slučaju da osobu koju tražite ili za koju sumnjate da vas je blokirala ne možete pronaći među svojim kontaktima, to je najvjerojatnije zato što je ta osoba obrisala svoj račun.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Apple

Tvrtka Facebook je svoj stav potvrdila i u praksi, kroz svoju novu opciju podrške za kreiranje komercijalnih online događaja.

Aplikacije

Glasnogovornik Facebooka rekao je da je u pitanju greška koju zaposlenici pokušavaju popravit.

Aplikacije

Messenger službeno dobiva i "app lock" mogućnost, čime se dodaje još jedan sloj sigurnosti.

Aplikacije

Na vrhu News Feeda na Facebooku, naći će se upozorenje koje korisnike usmjerava ka informativnom centru Covid-19, a sličnu stvar će implementirati i Instagram.