Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

Kreatori Instagram sadržaja uskoro će moći zaraditi više

Foto: Pixabay

Sljedeći veliki korak Instagrama je pomoći svojim kreatorima sadržaja da zarade više novca. Tvrtka radi na nizu alata, uključujući Creator Shops, Affiliate Commerce i “branded content marketplace”.

Creator Shops će biti proširenje Instagramovih postojećih opcija za kupovinu. Ovo će kreatorima omogućiti prodaju proizvoda, piše Pocketnow.

Uz to, tvrtka sprema “branded content marketplace” koji će pomoći influencerima u pronalasku sponzora. Alati ovakvog tipa omogućit će novim talentima monetizaciju svog sadržaja i stvaralaštva.

Štoviše, Instagram radi na tome da omogući influencerima veću zaradu za promoviranje proizvoda. To najvjerojatnije znači da će ugraditi affiliate marketing alate.

U ovom trenutku, navedeni alati su još u procesu testiranja, a Instagram ih želi ugraditi u svoju uslugu kako bi tvrtka imala bolju kontrolu nad svojim ekosustavom kreatora sadržaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Tvrtka Facebook nedavno je objavila svoje planove za pokretanje verzije Instagrama za djecu. Međutim, razna udruženja odmah su reagirala na tu izjavu i poručila...

Aplikacije

WhatsApp se suočio s burnom reakcijom korisnika otkad je objavio da želi ažurirati svoju politiku privatnosti promjenama koje će omogućiti Facebooku prikupljanje svih podataka...

Aplikacije

Instagram pokreće niz preventivnih mjera kako bi zaštitio tinejdžere koji su često meta seksualnih predatora. Odraslim osobama će od sada biti onemogućeno slanje poruka...

Aplikacije

Riječ je o opciji koja nosi naziv "Live Rooms", a omogućuje do četvero sudionika u "live video-pozivu"

Oglašavanje