Aplikacije

Ljubitelji igara, vraća vam se Tamagotchi

Ljubitelji retro zabave svakim danom sve više dolaze na svoje. Brojne su igre iz 80-ih i 90-ih doživjele svoje reizdanje, a prilagodbu na moderne platforme dobio je – najavljeno je – i dobri stari Tamagotchi.

Stariji među vama sjetit će se malene igračke koja je tražila da ju hranite, pojite mazite i stavljate na spavanje. Od tada je prošlo punih 20 godina, pa je uz prigodnu brojku zgodno zaraditi štogod ekstra na nostalgiji; eto nam My Tamagotchi Forever na mobilnim uređajima!

Zbog nemjerljivo snažnijeg hardvera, igra će biti daleko, daleko vizualno kvalitetnija. Počivat će na istoj premisi uzgoja i odgoja kućnog ljubimca, što ćete raditi u mjestu zvanom Tamatown. Kako stvari stoje, vjerojatno će u igri biti i socijalna komponenta po uzoru na Zynga igre s Facebooka, gdje će igrači moći međusobno surađivati, vjerojatno izmjenjivati/trgovati hranom, odjećom i sličnim potrepštinama za virtualne ljubimce, a sva je prilika da će i Bandai Namco, koji razvija igru, naći načina da zaradi na mikrotransakcijama.

Igra uskoro stiže na Android i bit će besplatna. U međuvremenu skočite do službenih stranica za više informacija, e eto i službene najave u videu ispod.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh