Aplikacije

Microsoft objavio selfie app za iPhone

Foto: iTunes

Identičnu aplikaciju Microsoft je još prije objavio za Windows uređaje, a sada je s njom odlučio ući na pametne telefone iOS korisnika. Sama aplikacija ne nudi ništa spektakularno, ništa što do sada nije već viđeno, pitanje je samo radi li kvalitetnije od konkurentskih aplikacija? Aplikacija je besplatna i ništa vas ne košta da ju testirate…

Prije dva dana na App Storeu je izašla aplikacija za sve ljubitelje selfija. Aplikacija nosi “originalno” ime, Microsoft Selfie, a iza nje stoji američka tvrtka – Microsoft. Identičnu aplikaciju već su davnih dana napravili za Windows uređaje (tamo se zove Lumia Selfie, nap. a), ista je dobila prolaznu ocjenu (4,2 na preko 1800 korisnika), stoga su u Microsoftu odlučili kreirati istu takvu, ali za iOS platformu.

Aplikacija služi za poboljšanje kvalitete slikanja portreta i autoportreta (selfija). Funkcionira tako da sama uzima podatke kao što su dob, spol, boja kože, osvjetljenje i ostale parametre, te automatski uz pomoću pametne tehnologije dorađuje sliku kako bi ona bila što reprezentativnija. Nakon što aplikacija napravi sve izmjene, istu možete usporediti sa slikom koju bi dobili da niste koristili ovu aplikaciju.

Dodajmo još kako je aplikacija besplatna, zahtjeva minimalno iOS 8.0, te se može koristiti na iPhone, iPad i iPod touch uređajima. Navedenu aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh