Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

Microsoft Office za Android napokon dobiva ‘dark mode’

Microsoft napokon dodaje tamni način rada u svoju Office aplikaciju za Android. Iako je Office aplikacija dostupna za iOS i Android više od godinu dana, samo je iOS verzija podržavala tamni način rada.

“Ovo je vrlo tražena značajka među našim korisnicima. Mnogi ljudi preferiraju tamni način rada jer smatraju da pruža ugodnije vizualno iskustvo za čitanje i rad na mobilnom uređaju”, rekao je Sourab Nagpal, voditelj proizvoda, a prenosi The Verge.

Najnovija Office aplikacija za Android sada će automatski uključivati tamni način rada ako je isti postavljen u sustavu uređaja na Androidu. Tamni način rada može se uključiti i putem home taba u aplikaciji Office.

Iz tvrtke Microsoft su poručili da će tijekom narednih tjedana postepeno uvoditi tamni način rada pa se značajka možda neće odmah pojaviti svim korisnicima.

Microsoft Office aplikacija za Android kombinira Word, Excel i PowerPoint u jednu aplikaciju, a omogućuje i skeniranje PDF dokumenata te spremanje teksta i tablica u digitalne verzije. Aplikaciju je moguće preuzeti u Google Play Trgovini.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Tinder uvodi novu značajku koja će korisnicima omogućiti blokiranje korisnika na temelju njihovog telefonskog broja. Korištenjem novouvedene značajke “Blokiraj kontakte”, korisnici mogu spriječiti da...

Aplikacije

Google je svoj dugo očekivani Google Maps tamni način rada najavio prije samo nekoliko tjedana, a od tada tvrtka radi danonoćno kako bi opciju...

Aplikacije

Ova značajka mogla bi učiniti platformu sigurnijom za korisnike koji je odluče koristiti

Aplikacije

Tamni način rada trenutno je dostupan beta korisnicima, ali očekuje se da će uskoro biti dostupan svima. Prema napisima WABetaInfo, WhatsApp korisnici koji su...

Oglašavanje