Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

Opcija zamagljivanja pozadine na Skypeu napokon stiže i na Android

Mogućnost zamagljivanja pozadine dostupna je na iOS-u već nekoliko mjeseci, a sad napokon stiže i na Android

Foto: Pixabay

Microsoft predstavlja novu Insider verziju za Skype na Androidu, koja u aplikaciju donosi nekoliko novih značajki. Noviteti uključuju ažurirani prilagođeni alat za odabir reakcija koji vam omogućuje pristup većem broju reakcija, značajku zamagljivanja pozadine koja će vam pomoći da sakrijete svoju neurednu sobu tijekom video poziva i još mnogo toga.

Mogućnost zamagljivanja pozadine dostupna je na iOS-u već nekoliko mjeseci, a sad napokon stiže i na Android. Radi točno kao značajka u Microsoft Teamsu i omogućuje zamagljivanje pozadine jednim dodirom, prenose XDA Developers.

Nakon što značajka postane dostupna u stabilnoj verziji aplikacije, tijekom video poziva, pojavit će se novi “Enable background blur” toggle unutar kontekstnog izbornika. Pritiskom na njega, pozadina će se automatski zamutiti i zadržat će samo vas u fokusu.

Uz gore spomenute značajke, najnovija verzija Insidera za Skype na Androidu uključuje i nekoliko zakrpa programskih grešaka te nekoliko poboljšanja. Iz Microsofta nisu otkrili kad planiraju predstaviti sve novitete, ali vjerujemo da bi trebali stići do svih korisnika u tjednima koji slijede.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Ovaj malware širi se putem žrtvinog WhatsAppa automatskim odgovorom na bilo koju primljenu WhatsApp poruku.

Apple

Wi-Fi 6E nudi značajke i mogućnosti Wi-Fi 6, ali uključuje veće performanse i brži prijenos podataka

Novosti

Google radi na još jednostavnijem načinu dijeljenja WiFi lozinke, a mogao bi biti predstavljen u nadolazećem Android 12 izdanju

Novosti

Opcija je još uvijek u fazi razvoja, ali bi mogla biti uključena u novi Android 12 operativni sustav.

Oglašavanje