Aplikacije

Ovo su najbolje besplatne igre za tvoj mobitel!

Igrati se na mobitelu postalo je bitnije negoli komunicirati njime. Ja na svome uređaju imam barem desetak igara, koje se u (ne)redovitim terminima smjenjuju; čim jedna dosadi, na njeno mjesto sjedne druga. Evo pregleda nekoliko jako dobrih igara koje volim igrati – za neke znate, neke ste igrali, neke možda i niste. U svakom slučaju, evo nekoliko preporuka za ubijanje vremena.

Head Ball 2

Igra koju igram zadnja dva mjeseca među najpopularnijim je nogometnim igrama u ovom trenutku. Moram reći da je ovo vrlo uvjetno nogometna igra, jer su na terenu samo dva igrača: vi i vaš protivnik iz tko zna kojeg kraja svijeta. Shodno tome, nema taktičkih zavrzlama nego se sve svodi na iskustvo (u početku će čistiti pod s vama), sreću i super-moći, uz pomoć kojih se znaju dobiti već beznadežno izgubljene utakmice.

Kako budete skupljali iskustvo i sredstva, tako će vaš igrač napredovati i biti u stanju boriti se za titule. Ovako na papiru zvuči, hm, čudno, ali kad zaigrate, nema kraja.

Cijena: besplatna, ali zakolje količinom reklama
Link za preuzimanje Head Ball 2

Asphalt 9: Legends

Neke igre su najbolje kad u njima nema mudrovanja, a ‘Asphalt 9’ vjerojatno je najbolji primjer takve. Jedino što trebate jest dobro se utrkivati i osvajati bodove, što zapravo i nije pretjerano komplicirano, zbog vrlo jednostavnog sučelja u kojem će se snaći i potpuni početnik. Igra je odlična, dinamična i uz malo prakse učinit će vas prvoklasnim vozačem trkaćih automobila.

Cijena: besplatna uz mogućnost mikro-plaćanja
Link za preuzimanje Asphalt 9: Legends

Cover Fire

Nalazite se u ulozi vojnika-infiltratora sa snajperom, s ciljem da maknete s puta što veći broj neprijatelja. Kako se budete probijali kroz nivoe, dobijat ćete novo oružje, brusit ćete vještine i otključavati druge likove od kojih svaki ima svoje prednosti i mane. Princip za uspjeh je jednostavan: budi precizan i budi brz.

Cijena: besplatna uz mogućnost mikro-plaćanja
Link za preuzimanje Cover fire

War Wings

Najduži staž na mom mobitelu ima ‘War Wings’. Ti si pilot-početnik, a rat bjesni Europom. Za početak ćeš proći kroz nekoliko jednostavnih trening-misija, u kojima ćeš naučiti osnove letenja i korištenja naoružanja, a kasnije krećeš u prave bitke. Možeš letjeti kao borbeni pilot britanskih, sovjetskih, američkih ili nacističkih zračnih snaga, a napretkom ćeš otključavati sve bolje zrakoplove i sve jače naoružanje. Kad se napokon naoružaš do zuba i sjedneš u pravi stroj, kreće pokolj u zraku!

Cijena: besplatna uz mogućnost mikro-plaćanja
Link za preuzimanje War Wings

Tower Conquest

Jako dobra strateška igra donosi malo drugačiji pristup uobičajenim naslovima kojima je cilj osvajanje protivničkog dvorca. Cilj je, doduše, ostao isti: uništi neprijatelja, prije nego on uništi tebe. U pripremi bitke možeš birati s kojim ćeš vojnicima krenuti u boj, kombinirajući njihove snage i slabosti da bi se dobio najbolji rezultat. Svaka pobjeda donosi nagrade i otključavanje novih nivoa i likova, a usput evo jednog savjeta: što prije (poželjno odmah na početku bitke) povećaj svoj mana nivo do maksimuma, kako bi imao na raspolaganju najbolje vojnike.

Cijena: besplatna uz mogućnost mikro-plaćanja
Link za preuzimanje

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh