Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

Ovo su najbolje besplatne igre za tvoj mobitel!

Igrati se na mobitelu postalo je bitnije negoli komunicirati njime. Ja na svome uređaju imam barem desetak igara, koje se u (ne)redovitim terminima smjenjuju; čim jedna dosadi, na njeno mjesto sjedne druga. Evo pregleda nekoliko jako dobrih igara koje volim igrati – za neke znate, neke ste igrali, neke možda i niste. U svakom slučaju, evo nekoliko preporuka za ubijanje vremena.

Head Ball 2

Igra koju igram zadnja dva mjeseca među najpopularnijim je nogometnim igrama u ovom trenutku. Moram reći da je ovo vrlo uvjetno nogometna igra, jer su na terenu samo dva igrača: vi i vaš protivnik iz tko zna kojeg kraja svijeta. Shodno tome, nema taktičkih zavrzlama nego se sve svodi na iskustvo (u početku će čistiti pod s vama), sreću i super-moći, uz pomoć kojih se znaju dobiti već beznadežno izgubljene utakmice.

Kako budete skupljali iskustvo i sredstva, tako će vaš igrač napredovati i biti u stanju boriti se za titule. Ovako na papiru zvuči, hm, čudno, ali kad zaigrate, nema kraja.

Cijena: besplatna, ali zakolje količinom reklama
Link za preuzimanje Head Ball 2

Asphalt 9: Legends

Neke igre su najbolje kad u njima nema mudrovanja, a ‘Asphalt 9’ vjerojatno je najbolji primjer takve. Jedino što trebate jest dobro se utrkivati i osvajati bodove, što zapravo i nije pretjerano komplicirano, zbog vrlo jednostavnog sučelja u kojem će se snaći i potpuni početnik. Igra je odlična, dinamična i uz malo prakse učinit će vas prvoklasnim vozačem trkaćih automobila.

Cijena: besplatna uz mogućnost mikro-plaćanja
Link za preuzimanje Asphalt 9: Legends

Cover Fire

Nalazite se u ulozi vojnika-infiltratora sa snajperom, s ciljem da maknete s puta što veći broj neprijatelja. Kako se budete probijali kroz nivoe, dobijat ćete novo oružje, brusit ćete vještine i otključavati druge likove od kojih svaki ima svoje prednosti i mane. Princip za uspjeh je jednostavan: budi precizan i budi brz.

Cijena: besplatna uz mogućnost mikro-plaćanja
Link za preuzimanje Cover fire

War Wings

Najduži staž na mom mobitelu ima ‘War Wings’. Ti si pilot-početnik, a rat bjesni Europom. Za početak ćeš proći kroz nekoliko jednostavnih trening-misija, u kojima ćeš naučiti osnove letenja i korištenja naoružanja, a kasnije krećeš u prave bitke. Možeš letjeti kao borbeni pilot britanskih, sovjetskih, američkih ili nacističkih zračnih snaga, a napretkom ćeš otključavati sve bolje zrakoplove i sve jače naoružanje. Kad se napokon naoružaš do zuba i sjedneš u pravi stroj, kreće pokolj u zraku!

Cijena: besplatna uz mogućnost mikro-plaćanja
Link za preuzimanje War Wings

Tower Conquest

Jako dobra strateška igra donosi malo drugačiji pristup uobičajenim naslovima kojima je cilj osvajanje protivničkog dvorca. Cilj je, doduše, ostao isti: uništi neprijatelja, prije nego on uništi tebe. U pripremi bitke možeš birati s kojim ćeš vojnicima krenuti u boj, kombinirajući njihove snage i slabosti da bi se dobio najbolji rezultat. Svaka pobjeda donosi nagrade i otključavanje novih nivoa i likova, a usput evo jednog savjeta: što prije (poželjno odmah na početku bitke) povećaj svoj mana nivo do maksimuma, kako bi imao na raspolaganju najbolje vojnike.

Cijena: besplatna uz mogućnost mikro-plaćanja
Link za preuzimanje

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Aplikacije

WhatsApp se suočio s burnom reakcijom korisnika otkad je objavio da želi ažurirati svoju politiku privatnosti promjenama koje će omogućiti Facebooku prikupljanje svih podataka...

Aplikacije

Supercell, finski studio, najpoznatiji je po mobilnim igrama Clash of Clans i Clash Royale, a nedavno je najavio planove za veliko širenje tog fantasy...

Aplikacije

TikTok aplikacija je službeno zabranjena u Pakistanu, nakon što je Visoki sud u gradu Peshawaru donio odluku i naložio telekomunikacijskoj upravi – Pakistan Telecom...

Aplikacije

Spotify već ima čvrsto uporište širom svijeta, ali sad se priprema za još veći rast. U danima koji slijede, tvrtka će potvrditi planove za...

Oglašavanje