Aplikacije

Pokemon GO za Windows Phone

Foto: yimg.com

Microsoft Portugal je na Facebooku najavio kako će Pokemon GO uskoro biti dostupan u Windows Phone dućanu. Ubrzo nakon toga su obrisali spornu objavu i ispričali se…

Suočeni s mnogo upita vezanih za Pokemon GO igricom na Windows Phone mobitelima, jedan djelatnik Microsoft Portugala na društvenim mrežama napravio je pravu pomutnju kada je najavio skorašnji izlazak hit igrice za njihov operativni sistem.

Pozdrav Rafael,  igrica će uskoro biti dostupna unutar Windows Phone dućana. Tim Microsoft Portugal” – napisao je u komentaru, te izazvao lavinu komentara i veliko oduševljenje korisnika.

Nažalost, to oduševljenje nije dugo trajalo, jer ubrzo je sporni komentar uklonjen, uz prigodno obrazloženje.

Dragi fanovi, ispričavamo se ako vas je prošli komentar doveo u zabludu. Dobili smo zahtjev da omogućimo navedenu igricu unutar Windows dućana, a pokušavamo udovoljiti svakom zahtjevu na najbolji mogući način. Obećavamo da ćemo vas pravovremeno informirati o bilo kakvim promjenama.

Naravno, nakon oduševljenja dolazi do razočaranja i ljutnje korisnika. Što o svemu misle korisnici najbolje će dočarati komentar jedne čitateljice.

Moj jedanaestogodišnji nećak je jučer saznao za Pokemon GO aplikaciju, koja ga je oduševila. Kada sam mu rekla da je ne može igrati na Lumia 640 mobitelu jako se rastužio. Neće me iznenaditi ako već sutra zatraži od svojih roditelja da mu kupe Android. Tako stvari funkcioniraju, Microsoft.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh