Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

PUBG Mobile dobio svoju prvu ekskluzivnu mapu

Korisnici Android i iOS operativnih sustava od danas mogu zaigrati novu Livik mapu u PUBG Mobile igri.

Foto: PUBG Mobile

Kao što smo već najavili u prošlim novostima, PUBG je radio na svojoj mapi, prvoj nakon dugo vremena i to za mobilnu verziju igre. PUBG Mobile je konačno dobio svoju ekskluzivnu mapu nakon dvije godine koliko postoji.

Korisnici Android i iOS operativnih sustava od danas mogu zaigrati novu Livik mapu u PUBG Mobile igri. Prostor u mapi je ciljano ograničen na 4 kvadratna kilometra, a Tencent tvrdi da bi većina mečeva trebala trajati oko 15 minuta, što je čini savršenom mapom za kratke sesije igranja. Igrači imaju priliku pronaći nova oružja i vozila koja su dostupna samo na ovoj mapi.

Tijekom ograničenog vremena, bit će dostupno i specijalno “eksperimentalno” oružje razbacano po mapi. Nove stavke će se uklopiti u arhetipove na koje su igrači već navikli, ali s izmijenjenim imenima, ikonama i obradama. Također će moći nanijeti više štete nego uobičajena oružja, pa će pronalazak jednog takvog oružja igračima omogućiti veliku prednost tijekom meča, piše Engadget.

Mapa Livik nije prvi Tencentov pokušaj dodavanja ekskluzivnog sadržaja u PUBG Mobile. U listopadu je tvrtka dodala likove iz filma “Walking Dead” na određeno vrijeme. Ono što je najbitnije je da će se za ovu igru nastaviti kreirati ekskluzivni sadržaji. PUBG Mobile je veliki izvor prihoda za Tencent, a prema nedavnom izvještaju prihodi tvrtke do sad su dostigli oko tri milijarde dolara.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Ako tražite najbolje nove igre dostupne u Google Play trgovini, ovo je prava lista za vas. Bez obzira jeste li novi u Android svijetu...

Oglašavanje