Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

Službeno potvrđena Crash Bandicoot mobilna igra

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Foto: Screenshot YouTube / KingOnlineGames

U zadnje vrijeme Crash Bandicoot doživljava svoju reinkarnaciju u vidu modernih igara za platforme na kojima se nije pojavljivao do sad. Iznimno popularna igra za Sony, koje se sjećaju svi ljubitelji PlayStationa u 2000-tim, stiže nam sada i u verziji za Android operativni sustav sa svojim prepoznatljivim narančastim likom – Crashom.

Crash Bandicoot: On the run igra za Android i iOS dolazi nam iz studija King koji je stvorio i popularnu Candy Crush Sagu. U novoj igri, igrači su zaduženi spriječiti negativca doktora Neo Cortexa koji pokušava osvojiti “multiverzum”. Neće biti potrebno igrati kao titularni lik, zato što nova igra nudi mogućnost uređivanja i unaprjeđivanja svog Bandicoot lika dok napredujete kroz već poznate faze i borite se s neprijateljima iz prošlih ratova.

Foto: King

Igra će biti “runner” karaktera kao što je to primjerice Temple Run, gdje igrači mogu prstom lijevo ili desno pomicati svog lika, kako bi izbjegli prepreke i skupili novčiće. Međutim, da ova igra neće biti samo klon već postojećeg žanra, govore i podaci da će igra kroz svaku sljedeću razinu otvarati nove mogućnosti za pravljenje oružja i drugih stavki koje će se moći koristiti protiv neprijatelja. Iz trailera se također može zaključiti da će igru biti moguće igrati i s prijateljima u multiplayer modu, piše The Verge.

Još uvijek nije poznato kad će igra postati dostupna, ali se Android korisnici mogu predregistrirati putem Google Play trgovine ili preko web stranice same igre. Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine. U lipnju je najavljen Crash Bandicoot 4: It’s About Time, nastavak popularnog hita za Sony PlayStation iz 1998. godine, čiji izlazak se očekuje 2. listopada ove godine.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Glasnogovornik Facebooka rekao je da je u pitanju greška koju zaposlenici pokušavaju popravit.

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Aplikacije

Aplikacija će biti dostupna samo do 10. srpnja 2020. godine.

Oglašavanje